Modeli koji vladaju modnom scenom

Omiljeni zimski komad opet je u samom središtu pozornosti i dolazi u najrazličitijim teksturama, duljinama i stilovima

U prednosti je i dalje klasičan kaput strogih linija i blago strukirane forme, no on sada nosi neočekivane boje, poput zelene.

Esprit, 779 kn

Karirani retro uzorak ove se sezone našao na modelu suvremenog kroja koji vješto spaja eleganciju i sportske elemente. Tako ovaj kraći model ima široke revere i ovratnik na pruge preuzete sa sportske odjeće.

Scotch&Soda, Europa 92, 1499 kn

Visoko mjesto na modnoj top ljestvici opet su zauzele bunde, odnosno krzneni kaputi čija tekstura više nije tipično monokromatska ili pak životinjskog dezena, nego nosi neuobičajene boje i printove.

Guess, Fashion&Friends, 1859 kn

Jedan od najpopularnijih modela kaputa zasigurno je teddy bear koji obožavaju brojne fashionistice te su do sada već nabavile barem jedan model. Nećete pogriješiti ako se odlučite za kraću verziju i smeđu boju, koja je vodeća nijansa sezone.

H&M, 299 kn

Njegujete li ženstvenu eleganciju, odaberite kaput sa šal ovratnikom i vezanjem u struku. Njegova forma, ali i neutralna boja jamče vam nekoliko sezona nošenja.

Mango, 999,90 kn

Model poput kućnog ogrtača gotovo je uvijek prisutan u brojnim kolekcijama, a sada nam dolazi u jednom vrlo šik izdanju i neobičnom spoju tkanina i boja.

Replay, 2540 kn

Samt koji je must-have sezone, osim na hlačama, suknjama i sakoima, svoje je mjesto pronašao i na kaputima. Ovo vrlo moderno izdanje dolazi u predimenzioniranom obliku, širokih revera i dvorednog kopčanja.

Zara, 599,90 kn

Još jedan vječan model je i onaj nadahnut vojničkim uniformama. Njegove čiste linije, ruska kragna i sjajni gumbi u dvorednom izdanju ulijevaju neku vrst strahopoštovanja i besprijekorne elegancije.

Tommy Hilfiger, Peek&Cloppenburg, 2299 kn

https://www.instagram.com/p/BnZYDjJHNPb/?taken-by=darjabarannik

https://www.instagram.com/p/BosMzv7FIJH/?taken-by=cheraleelyle

https://www.instagram.com/p/Bo7KVvPjxXE/?taken-by=songofstyle

https://www.instagram.com/p/BorwGwrnJLb/?taken-by=darjabarannik

https://www.instagram.com/p/Bn_liQvHUCl/?taken-by=thefashionguitar

https://www.instagram.com/p/BozVe8LBRyz/?taken-by=micahgianneli

https://www.instagram.com/p/BoW44fTHZDI/?taken-by=darjabarannik

https://www.instagram.com/p/BohO2PDHMxT/?taken-by=margoandme

https://www.instagram.com/p/BogoO3aHMvs/?taken-by=margoandme

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Traženi retro spoj

Na posao u tenisicama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići