Modni izazov – zamjena ženstvenog i sportskog stila

Kada nam netko drugi bira odjeću, odnosno kada nam odabere sasvim drugačiji stil od onog koji nosimo, tada je zasigurno riječ o zamjeni stilova, zanimljivom izazovu nastalom u suradnji Fashion.hr-a i City Centera one

Ovoga puta u izazovu su se našle dvije mlade žene – Karla Zelić, stilistica i model, te dizajnerica branda DeLight i blogerica Željka Molnar koje imaju izrazito upečatljive i zanimljive stilove, no svaki od njih je dijametralno suprotan.

I kako je to ispalo kada su dvije snažno modno osviještene mlade dame zamijenile outfite te odjenule kombinacije koje inače ne bi nikada same odabrale? Odlično!


Naime, Karla Zelić, poznatija pod imenom Miss Killah, kao ključan element odijevanja ističe stav, a za Željku je odabrala otkačenu sportsku varijantu. Uz izrazito popularan kombinezon širokih nogavica u formi dolčevite na cif, Karla je mladoj dizajnerici namijenila ružičaste tenisice, ali i specifičnu jaknu jarkih, kontrastnih nijansi s puf rukavima.

Umjesto torbice uz ovaj look odlično pristaje ruksak na ramenu, a kao šećer na kraju tu su i najpoželjnije sunčane naočale sezone – uskih mačkastih okvira koji Željki odlično pristaju! Cjelokupni dojam začinjen je odličnom, cool frizurom.

Karla, koja je na snimanje stigla u otkačenoj sportskoj varijanti te predimenzioniranoj odjeći, prema Željkinom odabiru sada se pojavila u ženstvenoj varijanti uz suknju i visoke potpetice.

Dizajnerica Željka, ujedno i blogerica koju na Instagramu pratite pod imenom Lia Stazia, osvaja kombinacijama rocka i poslovnog stila začinjenih ženstvenom elegancijom. Tako je ova kreativka Karline tenisice zamijenila stylish sandalama visokih potpetica koje je iskombinirala s crnim soknama.

Mini suknju s military elementima uklopila je uz trendi kariranu košulju, a sve je prekrila kraćim crnim balonerom. Kao upečatljive dodatke, Željka je stilistici odabrala kapu s očima, uvijek zanimljive okrugle okvire te ženstvenu pismo torbicu.

A kako to izgleda uživo kada djevojke prihvate modni izazov i iz raznovrsne ponude trgovina City Centera one u sebi svojstvenom stilu odaberu kombinacije jedna drugoj, saznajte u videu koji će vas inspirirati za najbolji shopping u gradu.

Foto: Zvonimir Ferina

INSPIRIRAJTE SE

Neponovljiva Audrey

Marama – hit dodatak koji obožavamo

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići