Muški favoriti

Svaka će proljetna kombinacija izgledati bolje uz statement obuću

Muškarci, budite iskreni, većina je vaših odjevnih kombinacija neovisno o sezoni bazirana na jednostavnosti. Bez obzira na to spremate li se za posao, izlazak na kavu, trening, pa čak i posebne prigode. Gotovo uvijek birate istu paletu boja i komade u kojima se osjećate najudobnije. No kad je obuća u pitanju, posebice tenisice, dajete si oduška i uživate u zanimljivom koloritu.

Ležeran par tenisica u proljeće iz crnih i bijelih tonova prelazi u intenzivnije nijanse. A ponekad čak i u eklektičnu kombinaciju istih. Međutim, iako ćete raditi izlete u šarenije vode, udobnost vam je i dalje apsolutni prioritet.

s.Oliver, 399 kn

Armani Exchange, 799 kn

Isto vrijedi i za nešto formalniju obuću koju ćete nositi na posao ili prigodu koja zahtijeva određeni dress code. Jer, za razliku od žena koje su spremne sate i sate provesti u neudobnim cipelama samo zato jer su lijepe, vi ni u kojoj prilici nećete žrtvovati udobnost.

Galileo, 799 kn

Springfield, 229 kn

No zato ste spremni eksperimentirati s praktičnim modelima tenisica koje osiguravaju stilsko isticanje. Bilo zanimljivim mekanim modelom u kojem se osjećate kao da hodate po oblacima. Ili upečatljivim dizajnom koji će uhvatiti pažnju svakoga koga sretnete. U obući uvijek pronađete način da podignete čitavu kombinaciju i dodate joj dozu trenda.

Aldo, 640 kn

Golden Goose, XYZ, 2999 kn

Foto: Artikli iz City one magazina

INSPIRIRAJTE SE

Upečatljiv sklad

Tenisice u fokusu ležernih kombinacija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići