Na sniženju su i ključni dodaci

Bez njih outfiti nisu potpuni

Odjeća je osnovni sastojak svakog outfita, a modni dodaci su začin koji daje finalni touch te čini veliku razliku između prosječne kombinacije i one senzacionalne. Uz dobru kolekciju dodataka, i najmanja capsule garderoba može ponuditi mnoštvo različitih lookova. Torbice, sunčane naočale, remenje, satovi, nakit i ostali accessories, iako uglavnom maleni, zaduženi su za transformacije kombinacija i podizanje dojma. Zato smo prošetali omiljenim trgovinama City Centera one East, West i Split i za vas odabrali odlične modele sa sniženja.

Zaštita od sunca ljetni je prioritet broj jedan – i u zdravstvenom i u beauty i modnom smislu. Kreme sa zaštitnim faktorom već su nam postale dio dnevne rutine i nanosimo ih bez da o tome i razmišljamo. No, u svrhu zaštite dobro dođu i stylish modni dodaci koji će podići dnevne kombinacije. Sunčane naočale uvijek su poželjan accessories jer, iako ih primarno koristimo kao stilski pečat, čuvaju i naše oči. Malo zanemareniji, ali ništa manje učinkovit zaštitni modni dodatak su i kape i šeširi. Bilo u slamnatom izdanju idealnom za odlazak na plažu ili pak kaobucket hat za cool casual izgled, nećete pogriješiti.

Nicole Marie, 200 kn

H&M, 50 kn

C&A, 30 kn

Večernji modni dodaci ipak trebaju biti nešto izražajniji i upečatljiviji, a poželjno je i da zrače dozom sofisticiranosti koja se u neutralnom izdanju lako spaja s većinom odjevnih kombinacija koje posjedujete. Zato će crna boja i zlaćani detalji biti pun pogodak za profinjeni večernji izgled. U vidu torbice strogih linija prekrasno će pristajati haljinama i kombinezonima, a zlaćani sat nosit ćete sa zaista svakim outfitom. Posebno efektan dodatak bit će primjetan remen s nekim oblikom aplikacija poput bisera ili cirkona. Ipak, nećete ga nositi samo kao potporu na hlačama. Dapače, remen ovog tipa najljepše će sjesti kao dodatak nešto širim haljinama koje ćete stegnuti visoko u struku i tako stvoriti ženstvenu siluetu.

Aldo, 470 kn

Ted Baker, Watch Centar, 799,50 kn

Mango, 79,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Hot pink – Hot sale

Gladijatorice su se vratile

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići