Naglašena i istaknuta

Statement kroj koji će podići baš svaki outfit

Naglašena ramena i puf rukavi svoj su modni procvat doživjeli u ljetnoj sezoni, ali vladavinu nastavljaju i u hladnijim, jesenskim danima. Ovaj strukturirani trend obožavamo na svim komadima i u svakoj prigodi. Podižu i najklasičnije dnevne outfite, a u večernjima u kombinaciji s mini formama odišu nevjerojatnim seksepilom.

U casual prilikama, kad ciljamo na udobnost, naš odabir pada na klasičnu majicu dugih rukava i podstavljenih ramena. Jednostavna je za kombiniranje s trapericama i suknjama, a opuštenom outfitu daje dozu elegancije.

Mango, 99,90 kn

Kad ciljamo na chic jednostavnost i kombinaciju koja funkcionira i u dnevnim i večernjim prigodama, biramo crne varijante. U ovoj će nijansi istaknuta ramena i puf rukavi ostavljati poseban dojam, pogotovo na satenskim modelima i onima koje krase zanimljivi detalji poput decentnih volana na rukavima.

Orsay, 149,90 kn

Zara, 229,90 kn

No, do posebnog izražaja istaknuta ramena i rukavi dolaze na kožnim haljinama. Kombinacija ova dva trenda daje savršeni večernji outfit koje će hrabre fashionistice rado isfurati i u dnevnom izdanju. Crna mini izvedba ostavlja dojam samouvjerenosti i osigurava poglede gdje god se pojavile, dok zanimljive boje na modelu košulje-haljine u kombinaciji s remenom stegnutim u struku odisat će edgy romantikom i pokazati vašu nježnu stranu.

Pull&Bear, 229,90 kn

Orsay, 319,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Njegov jesenski odabir

U bajkerskom stilu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići