Nagrade za cijelu obitelj

I danas nastavljamo s dobrim raspoloženjem uz odlične obiteljske poklon-pakete u vrijednosti do 2000 kuna!

A što vas na Facebook stranicama City Centera one Zagreb i Split očekuje od obiteljskih nagrada, pogledajte u našim izlozima. Ne zaboravite i sutra provjeriti koje artikle možete osvojiti uz #FEELGOODWEEK City Centera one od 20. do 24. siječnja. Sretno!

Darovi za cijelu obitelj itekako su dobrodošli i zato vam je City Center one osigurao poklon-bonove, odnosno darovne kartice iz Cicibana, dm-a, Cineplexxa i Gastro ribarnice Brač. Bogati poklon-paketi dolaze iz Müllera, ručak iz Biberona, a obiteljska ulaznica i popularne huzzle iz Muzeja osjeta – Museum of Senses.

Tako ćete u Cicibanu moći pronaći kvalitetnu obuću za svoje najmlađe u vrijednosti od 300 kuna, ali ih i razveseliti obiteljskim odlaskom u Muzej osjeta iz kojeg ćete ponijeti i huzzle, mentalne mozgalice s kojima ćete se svi dobro zabaviti. Također, poklon-paket iz Müllera sadrži za svakoga ponešto. U njemu vas očekuju kozmetički proizvodi, originalan nakit, neodoljiv parfem, društvena igra, igraće karte – baš sve što vam je potrebno za zajednička druženja, ali i njegu. A kad je o njezi riječ, tu je i darovna kartica iz dm-a u vrijednosti od 300 kuna, uz koju ćete moći odabrati upravo ono što vam treba, bilo da se radi o kozmetici ili pak kućanskim potrepštinama.

Darovna kartica, dm, 300 kn; lak za nokte essence Shine Last&Go!, Müller, miris 4711 Aqua Colonia Intense Cologne, Müller; dječje čizme, Ciciban; naušnice NoError, Müller; obiteljska ulaznica za Muzej osjeta, Museum of Senses

Za kvalitetan obrok cijele obitelji, Gastro ribarnice Brač daruju poklon-bon u vrijednosti od 500 kuna, a restoran Biberon ukusan ručak po izboru za cijelu obitelj, u vrijednosti od 300 kuna. Nakon dobrog jela možete se počastiti filmom u Cineplexxu, koji daruje karticu u vrijednosti od 300 kuna. Društvena igra Jozo Bozo i čarobni semafor dio je paketa iz Müllera, baš kao i karte za belot te šampon i regenerator brenda La Croa. Tu su i cipelice iz Cicibana koje također možete odabrati za svoje najmlađe.

Obiteljski ručak, restoran Biberon, 300 kn; poklon bon, Gastro Ribarnice Brač, 500 kn; dječje cipele Ciciban, šampon i regenerator za kosu La Croa Argan Keratin Repair, Müller; društvena igra Jozo Bozo i čarobni semafor, Müller; igrače karte za belot, Müller

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Cool nagrade koje vas očekuju

Bijele čizme

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići