Najbolji muški ulovi sa sniženja

Klasici u kojima će provesti još nekoliko zimskih sezona

Možda nisu poznati kao veliki šopingholičari, ali i muškarci vole dobre ulove na sezonskim sniženjima. Pogotovo one bazične što odišu klasičnim prizvukom i vrlo se jednostavno kombiniraju s većinom ostalih komada koje posjeduju. Osim toga, muškarci vole klasiku jer je bez puno razmišljanja mogu nositi godinama i tako iz svakog komada odjeće izvući njegov maksimum. Stoga, kada su muškarci u pitanju, predlažemo neutralan kolorit i jednostavne krojeve koji će pristajati svakoj građi tijela. No, prije nego što zavirite u našu inspiraciju provjerite koji vas sve popusti čekaju u City Centeru one East, West i Split.

Slojevito odijevanje nije prioritet baš svakog muškarca, neovisno o tome koja temperatura vlada vani. Zato su topli gornji komadi u hladim zimskim danima apsolutan must-have njihove garderobe. Naravno, kao prvi odabir nameće se pletivo koje posebno dobro grije kada dolazi u obliku dolčevite. Ako ste pak skloniji stvaranju slojevitog outfita, pletivo će biti njegov sastavni dio, ali ovaj put u obliku pulovera i klasične košulje.

H&M, prije 229 kn sada 139 kn

Neovisno o tome koliko godina imate, traperice su osnova svake kvalitetne capsule garderobe. Uz njih pristaje apsolutno sve, od košulja i džempera do gornjih dijelova trenirki te ih upravo to čini jednim od najboljih sale ulova. Dobro krojene traperice u neutralnoj nijansi komad su koji vam neće služiti samo ove zime nego i u proljeće, ali i u nekoj od narednih hladnijih sezona.

Mango, 349,90 kn sada 169,90 kn

Kaput šireg kroja u jednom od koloritnih klasika investicija je koja će se isplatiti još godinama. Pod pretpostavkom da većina u svojim ormarima posjeduje ili crni ili sivi kaput, naš prijedlog ovaj su put zemljani tonovi poput tople smeđe nijanse koja će odlično razbiti monotoniju bazičnih muških kombinacija kojom dominiraju takozvane ne-boje.

Zara, prije 999,90 kn sada 499,90 kn

Iako, za razliku od ženske, muška moda nije sklona eksperimentiranju s primjetnim dodacima, to ne znači da svakodnevna kombinacija nužno mora biti dosadna. Dapače, i jednostavni modeli mogu biti uočljivi ako imaju zanimljiv uzorak ili su u nijansi koja ih izdvaja iz zimskog sivila. Upravo zato predlažemo smeđe dodatke u obliku kožnih gležnjača koje će svoju primjenu pronaći u većini dnevnih kombinacija te beanie kapu što je postala sastavni dio muških zimskih kombinacija. A za sve one koji nisu spremni na kompletnu promjenu u tople tonove, uz tamni kaput izvrsno će se uklopiti šal koji u kariranom uzorku kombinira oboje.

Aldo, prije 1390 kn sada 834 kn

Nike Jordan, The Athelete’s Foot, prije 219,95 kn sada 175 kn

C&A, prije 149 kn sada 79 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Ključni dodaci sa sniženja

Prvi ovogodišnji knjiški hitovi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići