Najbolji ženski prijatelji

Oni upotpunjuju stil, ali ga i uvelike određuju

Dodaci mogu snažno utjecati na neku kombinaciju, stoga je važno znati ih ukomponirati. Ne treba uopće naglašavati kako su upravo oni ženini najbolji prijatelji, jer bez torbica, sunčanih naočala, nakita ili novčanika svakodnevnica nam je nezamisliva. Kao što već znamo, dolaskom proljeća najavljen je veliki povratak marama koje će osim našeg vrata krasiti i torbice, ali i glavu. Zato odaberite onu koja najbolje naglašava vaš stil.

Orsay, 49,90 kn

Promjenjivo i ćudljivo vrijeme zahtijeva pripravnost, a kako vas ne bi iznenadila kiša ili čak snijeg, u torbici ponesite maleni kišobran zanimljivog dizajna. Nama se svidio onaj u mornarskom stilu s prugicama i crvenim akcentom. Kada je riječ o sunčanim naočalama, u trendu su nešto manji okviri u odnosu na prošle sezone, mačkastih, ali i okruglih oblika.

 

Gucci, Optika Anda, 3550 kn

Mango, 99,90 kn

Torbice su pak živopisnije no ikad prije, nose mnoštvo boja i ukrasa, vezova i aplikacija. Dolaze u sasvim neuobičajenim formama poput riba, teniskih reketa, pa čak i porcije pomfrita. Novčanici su i dalje veliki kako bi mogli ponijeti teret silnih kartica, računa i fotografija najmilijih, dok privjesci za ključeve i dalje dolaze u obliku krznenih pompona.

Aldo, 399 kn

Replay, 640 kn

Carpisa, 19 kn

Decentne ogrlice, koje su u fokusu, nose se u kombinaciji s minimalističkim privjescima s kojima čine savršen par. Jedan od zanimljivijih proljetnih komada su mrežaste soknice s mašnicama kojima su idealni modni partneri zavodljive salonke ili pak tenisice, ali u šminkerskoj formi. A kao šećer na kraju, tu je i jednorog kao držač za selotejp, koji će krasiti vaš radni stol i otkriti vječnu djevojčicu u vama.

Borboleta, 790 kn

Yamamay, 39 kn

H&M, 39,90 kn

https://www.instagram.com/p/Bf6ec0Ggh8T/?taken-by=oliviaculpo

https://www.instagram.com/p/BeFtO39gLj6/?taken-by=oraclefox

https://www.instagram.com/p/BgpS_X8HlRO/?taken-by=sofiarichie

https://www.instagram.com/p/BcEnauEB3ne/?taken-by=harperandharley

https://www.instagram.com/p/Bfoce6pjL7-/?taken-by=nadiafairfax

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Poni kao lajtmotiv

Klasik koji osvaja – baloner