Najbolji ženski prijatelji

Oni upotpunjuju stil, ali ga i uvelike određuju

Dodaci mogu snažno utjecati na neku kombinaciju, stoga je važno znati ih ukomponirati. Ne treba uopće naglašavati kako su upravo oni ženini najbolji prijatelji, jer bez torbica, sunčanih naočala, nakita ili novčanika svakodnevnica nam je nezamisliva. Kao što već znamo, dolaskom proljeća najavljen je veliki povratak marama koje će osim našeg vrata krasiti i torbice, ali i glavu. Zato odaberite onu koja najbolje naglašava vaš stil.

Orsay, 49,90 kn

Promjenjivo i ćudljivo vrijeme zahtijeva pripravnost, a kako vas ne bi iznenadila kiša ili čak snijeg, u torbici ponesite maleni kišobran zanimljivog dizajna. Nama se svidio onaj u mornarskom stilu s prugicama i crvenim akcentom. Kada je riječ o sunčanim naočalama, u trendu su nešto manji okviri u odnosu na prošle sezone, mačkastih, ali i okruglih oblika.

 

Gucci, Optika Anda, 3550 kn

Mango, 99,90 kn

Torbice su pak živopisnije no ikad prije, nose mnoštvo boja i ukrasa, vezova i aplikacija. Dolaze u sasvim neuobičajenim formama poput riba, teniskih reketa, pa čak i porcije pomfrita. Novčanici su i dalje veliki kako bi mogli ponijeti teret silnih kartica, računa i fotografija najmilijih, dok privjesci za ključeve i dalje dolaze u obliku krznenih pompona.

Aldo, 399 kn

Replay, 640 kn

Carpisa, 19 kn

Decentne ogrlice, koje su u fokusu, nose se u kombinaciji s minimalističkim privjescima s kojima čine savršen par. Jedan od zanimljivijih proljetnih komada su mrežaste soknice s mašnicama kojima su idealni modni partneri zavodljive salonke ili pak tenisice, ali u šminkerskoj formi. A kao šećer na kraju, tu je i jednorog kao držač za selotejp, koji će krasiti vaš radni stol i otkriti vječnu djevojčicu u vama.

Borboleta, 790 kn

Yamamay, 39 kn

H&M, 39,90 kn

https://www.instagram.com/p/Bf6ec0Ggh8T/?taken-by=oliviaculpo

https://www.instagram.com/p/BeFtO39gLj6/?taken-by=oraclefox

https://www.instagram.com/p/BgpS_X8HlRO/?taken-by=sofiarichie

https://www.instagram.com/p/BcEnauEB3ne/?taken-by=harperandharley

https://www.instagram.com/p/Bfoce6pjL7-/?taken-by=nadiafairfax

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Poni kao lajtmotiv

Klasik koji osvaja – baloner

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići