Najdraži detalj

Torbe su omiljeni ženski detalj koje u modi imaju i snažno simboličko značenje

A sada su u središtu pozornosti stylish modeli izrazito elegantnog prizvuka. Što se pak boja tiče, one dolaze u neodoljivoj sladolednoj paleti vanilije, pistacije, mente, maline… I zaista ne možete pogriješiti ako ih uvrstite u svoju zbirku. Iako trendovi nalažu torbice u bojama, nije nužno da su u kompletu s cipelama. Štoviše, u suvremenim se kombinacijama boje cipela i torbica ne poklapaju.

Dvobojni model odiše svježinom, a najbolje će pristajati uz monokromatske, bijele kombinacije.

Zara, 179,90 kn

Malena kompaktna torbica čistih linija upotpunjena je metalnom kopčom i glomaznim srebrnim lancem kao ukrasnim detaljem.

Aldo, 399 kn

Upečatljiva nijansa dodatno će privući pozornost na vaš outfit. Kombinirajte je uz efektne printove na crnoj pozadini i ženstvene sandale.

Nine West, 419 kn

Bijeli preštepani model raskošno je ukrašen metalnim srcima, slovima i velikom kopčom. Isfurajte je u trendi mladenačkim kombinacijama uz bijeli jeans i crvene akcente.

Liu Jo, Fashion&Friends, 1020 kn

Torbica nalik mini koferu ima reljefnu, dekor teksturu i primjetne zlatne elemente u obliku remena i kopče. Odlično će pristajati uz elegantne, urbane lookove.

Carpisa, 299 kn

Jednostavne linije i luksuzna imitacija kroko kože čine ovaj model ručne torbice idealnim u otmjenim poslovnim varijantama.

Mango, 169,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Gola ramena

Vruća forma kombinezona

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići