Najmlađi u blagdanskom ruhu

Nema ništa slađe nego kad se naši najmlađi skockaju

Naši jasličanci centar su cijele obitelji, a kad odjenu preslatke prigodne opravice izmamljuju osmijehe. Iako maleni, njihove su osobnosti velike pa ih je zato baš posebno vidjeti u malim varijantama odraslih outfita. A najviše u ovo blagdansko razdoblje kad odjenu prigodne puloveriće.

Bijeli outfit za preslatke djevojčice možda ne djeluje kao najpraktičniji izbor, ali će svakako biti najslađi. Uz udobne hlače od samta i pulover s blagdanskim uzorkom zablistat će poput malene dive. A da njezin look bude baš savršen, tu je dodatak plavih nijansi na neodoljivoj bundici i toploj kapici i rukavicama. U ovoj će kombinaciji vaša miljenica biti prava zvijezda božićnog ručka.

Hlače, United Colors of Benetton, 109 kn; cipele, H&M, 189,90 kn; kaput, Mango, 349,90 kn; rukavice, United Colors of Benetton, 79 kn; pulover, Zara, 179,90 kn; kapa, OVS, 59,90 kn

Za medene dječake rezerviran je pulover s neodoljivim medvjedićima upotpunjen blagdanskim uzorkom. A za chic look s retro šarmom zadužene su nježno smeđe hlače koje podsjećaju na one od odijela. Kako bi njegov outfit bio potpun i baš idealan za obiteljski Božić, tu su crvene rukavice i mekani šal koji će biti točka na ‘i’ uz neodoljivi karirani kaputić.

Hlače, H&M, 99,90 kn; cipele Kidaloo, Mass, 149,50 kn; kaput, Zara, 279,90 kn; rukavice, United Colors of Benetton, 79,90 kn; pulover, OVS, 169,95 kn; šal, United Colors of Benetton, 129 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Odlične knjige za roditelje

Kombinacija za odvažne!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići