Najpoželjnija shopper torba sezone

Kad se trendu dodaju ekologija i humanitarni aspekt, nastaje must-have komad sezone

Posljednjih nekoliko sezona predimenzionirani komadi vladaju garderobama, a isto vrijedi i za torbe. Posebice shopper modele koje smo objeručke prihvatile. Ne samo da su ekološki osviješteni nego su i stylish dodatak svakodnevnom obavljanju obveza. A posebno ih volimo kad znamo da iza njih stoji i humanitaran karakter kojim možete učiniti veliku razliku. Baš takve su #citylovesgreen limited edition shopper torbe koje su nastale suradnjom City Centera one i brenda BORŠA by Mala Radnja Dizajna.

Iako će ove torbe spojiti stylish, eko i humano, razdvojene su s dvije originalne poruke. Limitirane količine torbe sa simpatičnim natpisom „Pjeni se more, nemoj i ti“ čekat će vas od 27. ožujka do 3. travnja na prodajnom mjestu u City Centeru one Split. A u zagrebačkom City Centeru one East od 7. do 14. travnja te u City Centeru West od 16. do 23. travnja moći ćete pronaći svoju torbu s cool porukom „Iako je zemlja okrugla, nekima je sve ravno“.

A njihova simbolična cijena od 50 kuna zaista je malo. Posebice kad sav prihod od prodaje torbi iz Splita odlazi udruzi Domine kako bi se podržao projekt prvog kriznog centra za žene žrtve nasilja i obiteljskog nasilja. Onaj od prodaje zagrebačkih donirat će se udruzi Sve za nju za pružanje stručne psihološke pomoći, psihoterapije i psihoedukacije za žene oboljele od raka.

Već su brojne svjetske influencerice među svoje miljenice uvrstile shopper torbe. No, malo koja od njih može se pohvaliti kako iza njezine stoji paket koji čine prirodni materijali, domaća proizvodnja i nevjerojatna solidarnost. Jer, ipak, kad nas pokreće humanost, pokazujemo najbolje lice. Što dokazuju i naše domaće Instagram djevojke koje su svoje shopper torbe već prošetale sunčanim ulicama. A sada je vrijeme da im se pridružimo i u stylish paketu podržimo #citylovesgreen akciju i ženske udruge koje čine svijet ljepšim mjestom. Prošećite svoje poruke u shopping, na tržnicu ili kao dio outfita i pustite ih da govore više od riječi koje se na njima nalaze.

INSPIRIRAJTE SE

Nova izdanja poslovne garderobe

Pariška it djevojka čiji stil obožavamo

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići