Najslađi komadi sa sniženja

Kad su zimske garderobe naših najmlađih u pitanju, nema dileme, najbitnije je da je udobno i toplo

Znamo da mališani rastu prebrzo. I ne govorimo to samo kao čeznutljivi roditelji koji uživaju u njihovu društvu, nego i s praktične strane, pogotovo kad je njihova garderoba u pitanju. Tako nam se ponekad čini da su svoje preslatke opravice odjenuli samo jednom i već ih prerasli. Baš zato koristimo maksimum iz razdoblja sezonskih sniženja pa ih opremamo toplim i udobnim komadima po povoljnijim cijenama. U nastavku vam donosimo našu inspiraciju, a na stranicama omiljenog vam City Centera one East, West i Split čekaju vas popisi popusta koji će svakako ubrzati sastavljanje shopping liste.

Za nadolazeće razdoblje najbitnije su jaknice. Pogotovo kad ulice i parkove zabijele snježne pahulje, a klinci krenu s omiljenim zimskim aktivnostima. Zato, kako bi njihova igra bila što bezbrižnija, a vi što sigurniji, na sniženju potražite tople primjerke koje će obožavati nositi.

OVS, 194,97 kn

United Colors of Benetton, 335,30 kn

Iako su mame tek nedavno uskočile u trendi trenirke za svaki dan i gotovo svaku prigodu, klinci već odavno znaju prednosti ovih udobnih kompletića. I ako se njih pita, trenirke bi bile službena odjeća za odlazak u vrtiće i školu. Upravo zato u njihovim garderobama uvijek ima mjesta za novi par udobnih hlača i mekane majice.

Donji dio, H&M, 79,90 kn; gornji dio, H&M, 99,90 kn 

Donji dio, Mango, 79,90 kn; gornji dio, Mango, 69,90 kn

No kad je obuća u pitanju, mišljenja roditelja i djece prečesto se razlikuju. Pa bi odrasli za najmlađe zimi prvo odabrali kvalitetne čizmice koje će osigurati suhe korake, a klinci bi ipak sve svoje vrijeme proveli u laganim tenisicama. Srećom, za vrijeme sniženja nijedna strana ne mora pristati na kompromise. Tako će za kišnih dana djevojčice i dječaci šetati u novim čizmicama, a za suhih cool tenisicama.

Ciciban, 413 kn

Timberland, 364,50 kn

Nike, Sport Vision, 359,20 kn

adidas, Buzz, 251,40 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Sale u znaku nježnosti

Zima sa stilom uz vodeće influencerice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići