Najslađi modeli kupaćih kostima

Idealno je vrijeme da vaše najmlađe opremite za bezbrižan boravak na plaži

Vesele djevojčice i dječaci jedva su dočekali ljetne praznike. Dva mjeseca potpune bezbrižnosti i uživanja u ljetnim aktivnostima napokon su pred njima. Međutim, dok klincima to znači dulje spavanje i igranje, roditeljima nerijetko znači potragu za komadima kojima će nadopuniti dječju ljetnu garderobu. Pritom se, naravno, ponajviše misli na kupnju kupaćih kostima i hlačica u kojima će mališani zablistati na plaži.

Male frajerice vrlo dobro znaju što žele i kako će iskazati svoje stilsko umijeće na ovom komadu odjeće. Vesele boje i uzorci na njihovim kupaćim kostimima važan su faktor. Ipak, najvažniji su detalji u obliku neodoljivih volana koje one nose poput pravih fashionistica. I sasvim je svejedno preferiraju li praktičan jednodijelni model ili stylish dvodijelni jer će u obje verzije pronaći onaj koji ispunjava sve njihove zahtjeve.

C&A, 79,90 kn         

H&M, 69,90 kn

United Colors of Benetton, 199 kn

Iako se vole predstavljati kao cooleri, dječaci su ipak veseljaci. Zato će za sebe odabrati kupaće hlačice koje savršeno odražavaju njihovu zaigranost. Njima će uvijek dominirati žive boje u kojima će ponosno šetati po plaži. A posebnu pozornost posvetit će odabiru uzoraka koji će se savršeno uklopiti u njihov ljetni đir. Klasične prugice vječni su klasik, a omiljene životinje i trendi tie dye bit će pun pogodak bez obzira nato koju paletu boja vaš zaigrani dječak voli.

C&A, 59 kn

Zara, 99,90 kn

H&M, 79,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Beauty priprema za ljeto

Jedina košulja koju trebate ovog ljeta

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići