Najtraženija obuća sezone

Odabrali smo ključne modele

Konačno smo dočekali prve prave proljetne dane i u zraku se polako osjeti dolazak onih još toplijih. Zato je na red došla nadopuna garderobe omiljenim ženskim komadima. Cipele su tiha patnja velikog broja žena i, ma koliko teško bilo priznati, jedan od onih komada koje obožavamo ‘gomilati‘. I ne kažemo to u negativnom kontekstu, dapače, obuća je često ključni komad koji transformira čitavu kombinaciju. Osim toga, dobar par s visokom potpeticom često podiže samopouzdanje kao malo koji odjevni komad.

Među raznim modelima uvijek se ističu sandale čijem se nošenju radujemo svake zime kad maštamo o toplom vremenu i laganijim kombinacijama. A ova sezona oduševila nas je novim trendovima kojima vlada šarenilo. Kao i kod odjeće tako i kod sandala ovog proljeća vladaju primjetne boje koje privlače poglede svakim korakom. I zaista, izbora ne manjka, neovisno o tome koje tonove preferirale. Zelena i narančasta kao predvodnice trenda boja našle su svoje mjesto na svim ovosezonskim modelima i oduševljavaju kako u vibrantnim tako i u pastelnim izdanjima.

Mango, 349,90 kn

Jenny Fairy, CCC, 229,90 kn

Kate Gray, Humanic, 399 kn

Klasika u formi blok potpetice i decentnih remenčića oko gležnja i dalje je jednako rado viđena. Odlično se nosi u dnevnim kombinacijama, a posebno voli spojeve s midi suknjama i haljinama. Ipak, kao dva vodeća trenda nametnule su se vezice i sandale u formi natikača. Prve ćete moći nositi na više načina, ovisno o bazi outfita. Bilo da se odlučite na široke hlače čije ćete nogavice stegnuti vezicama ili ih uz kraće forme vežete visoko do koljena. Nećete pogriješiti čak niti ako ih samo gusto namotate oko gležnja i vežete u mašnicu jer baš će svaki od načina izgledati genijalno.

Aldo, 690 kn

Zara, 299,90 kn

Nine West, 366,75 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Bijela haljina u tri trendi izdanja

Novi modni trendovi za večernje izlaske

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići