Najtraženija ljetna nijansa

I ove godine bez konkurencije

Ima li prikladnije nijanse za sunčane i vruće dane od bijele? Ako nas pitate – nema! U zasljepljujuće čistom izdanju ili u nekom od prljavobijelih tonova, sad popularno znanih kao off white, bjelina u ljetnim mjesecima zaista nema konkurenciju. Pristaje svakom odjevnom komadu i garantira chic dojam, pa i kad je riječ o običnoj majici kratkih rukava. Zato ovaj nepogrešiv ton dobiva prednost čak i pred najjačim sezonskim trendovima.

Bijela haljina osnovni je ljetni komad. Baš poput male crne inačice, i bijele su haljine prekrasno platno koje izvrsno podnosi baš svaki ljetni nakit. Od zlatne i srebrne klasike pa do raznobojnih perlica svih dimenzija, bijelu ćete haljinu moći nadograditi baš svime.

Mango, 69,99 € (527,34 kn)

Desigual, 169 € (1273,33 kn)

Dodatno, zbog svoje univerzalnosti, obožavat će modnu igru i ostalim dodacima. Možete je nositi uz espadrile i špagerice, salonke i sandale s tankom potpeticom, ali i bijele tenisice od kojih se brojne žene ne odriču ni za najvrućih dana. Štoviše, mini modeli, čak i oni romantični, obožavat će ovaj casual komad koji će im donijeti zanimljiv kontrast.

Zara, 29,95 € (225,66 kn)

Guess, Peek & Cloppenburg, 154,99 € (1167,77 kn)

Bijeli T-shirt osnova je svakog ženskog, muškog, ali i dječjeg ormara, a uz nju bi se trebala svakako naći i barem jedna bijela košulja. Za ljetne mjesece obavezno je da bude barem blago predimenzioniranog kroja, a po pitanju duljine rukava – baš svaki je poželjan. Jednako vrijedi i za bijele majice bez rukava, koje mogu biti u stilu potkošulje za sportska izdanja ili pak šlingane za neodoljivo ženstvene ljetne lookove.

Calzedonia, 49,90 € (375,97 kn)

H&M, 14,99 € (112,94 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Statement izdanja omiljenog komada

Kako kreirati ljetnu beauty rutinu?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići