Najtraženiji ljetni materijal – lan

Nosite ga od jutra do večeri

Ljeto je sezona u kojoj čak i ekstremni ljubitelji odjevnih komada izrađenih od sintetičkih materijala posežu za prirodnim opcijama. Jer, bez obzira na uznapredovale tehnologije i sve kvalitetnije varijante, ništa ne može zamijeniti moć pamuka i lana kad temperature prijeđu 30 stupnjeva. I dok je pamuk sastavni dio garderoba za svako godišnje doba, lan držimo rezerviranim za vruće dane kad postaje jedan od najtraženijih materijala.

Jedan od najstarijih materijala za koji se vjeruje da je u upotrebi već gotovo 10 000 godina proizvodi se od biljke lana, ali se može pronaći i sačinjen od drugih biljaka. Kroz povijest, najviše je korišten kao osnovni materijal od kojeg je izrađivano donje rublje, posteljine, stolnjaci i sličan kućanski tekstil. No danas je lan nadišao skromne početke i postao jedan od glavnih materijala odjevnih komada koji obožavaju i muškarci i žene diljem svijeta.

Orsay, 299,90 kn

Massimo Dutti, 549 kn

Prozračan, s odličnom moći upijanja, lan smo naviknuti viđati u neutralnom koloritu među kojima prednjače bijela i razne nijanse bež boje. Ipak, ova je sezona i na ovaj starinski materijal donijela intenzivan kolorit koji oduševljava. Vibrantna ružičasta i narančasta stoje mu savršeno, a ništa lošije mu ne pristaju niti nježnije nijanse poput baby plave. A kad je odabir komada u pitanju, s niti jednim ne možete pogriješiti.

Mango, 249,90 kn

Christian Berg, Peek & Cloppenburg, 379,95 kn

Jednako se dobro nosi i na oversized košuljama, širokim hlačama, ali i haljinama ženstvenih krojeva. Osim toga, spajati ga možete i s brojnim dodacima koji njegovu jednostavnost dovode na sasvim novu razinu. Ipak, obratite pozornost da su i u njihovu sastavu prirodni materijali jer se lan najbolje slaže sa slamnatim detaljima, onima od jute te kožnima na obući i torbama.

H&M, 199 kn

C&A, 299,90 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Kratke hlače za sve prigode

Vruće preporuke by Stazisweets

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići