Najudobnije visoke potpetice

Pun potplat ponovo je hit

Obuća punog potplata prisutna je u ponudi trgovina tijekom cijele godine, no proljeće i ljeto glavne su sezone ovih modela. Tih mjeseci za njima posežu čak i žene koje nisu njihove velike ljubiteljice. Glavni razlog za to definitivno je udobnost kojom se rijetko koja varijanta visokih potpetica može pohvaliti. No, ništa manje bitan faktor nije ni njihov neodoljiv dizajn što nas svake godine iznova oduševi. Pravo je vrijeme za lov na savršeni par koji ćemo šetati ulicama čim nam vremenska prognoza odluči dopustiti uskakanje u laganije kombinacije.

Najpoznatija i najčešća varijanta ove obuće su špagerice, čiji popularni naziv potječe od samog materijala korištenog pri njihovoj izradi. Nekad je potplat ovog modela činila isključivo jutena špaga, a danas je njezina uloga isključivo dekorativna. Razlika od prvih modela ogleda se i u gornjištu koje svake godine dobiva određenu nadogradnju te tako osigurava da baš svaka žena može pronaći idealan model za svoj stil.

Calvin Klein, Office Shoes, 119,95 € (903,76 kn)

Tamaris, Mass, 49,99 € (376,65 kn)

Tako možete birati između klasičnih zatvorenih izdanja čije vrpce mogu sezati gotovo do koljena, ali i onih čije je gornjište preuzeto od klasičnih sandala. Mogu biti od prirodnih materijala poput kože, pamuka i špage, ali i sintetičkih kao što je PVC koji još vlada među trendovima ljetne obuće. A kad su u pitanju boje, zaista ne postoji niti jedna iz spektra koja nije pronašla mjesto na ovim modelima. Od klasičnih crnih i smeđih tonova sve do upečatljive narančaste ili crvene – špagerice dolaze u svim nijansama.

Stradivarius, 35,99 € (271,17 kn)

Aldo, 85 € (640,43 kn)

Špagerice možda jesu svestrane i najpoznatije, no najzanimljiviji bit će plastični modeli, koji su posebno upečatljivi u večernjim kombinacijama. Pomalo futurističkog dizajna, ali i retro prizvuka, ovi će modeli genijalno pratiti baš svaku odjevnu kombinaciju. Lakirane cipele punog potplata obožavaju sve duljine suknji i haljina, bez obzira na to je li riječ o onima u crnom tonu ili kakvoj jarkoj boji. Odaberete li, pak, materijalom, bojom i dizajnom suptilniju varijantu, moći ćete ih spajati s baš svakim odjevnim komadom, a posebno će dobro izgledati uz i dalje najtraženiji traper.

Zara, 39,95 € (301 kn)

Mango, 49,99 € (376,65 kn)

Foto: Stradivarius i press

INSPIRIRAJTE SE

Stylish outfiti s kojima ćete zaboraviti na glačanje

We love your style

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići