Najženstveniji komadi sa sezonskih sniženja

Odjenite volane

Odjeća s volanima univerzalan je odabir za žene u svakoj životnoj dobi. Od djetinjstva sve do ozbiljnih godina, haljine, suknje i bluze s volanima ostavljaju jednak efekt nježnosti i ženstvenosti. Iako se odjeća s volanima jednako dobro nosi u svakom godišnjem dobu, proljeće i ljeto njihove su primarne sezone. Istovremeno chic i prozračne, savršen su odabir za posebne prigode poput odlazaka na vjenčanja kojih u ovim mjesecima ne manjka. Iskoristite zato sezonska sniženja i ulovite romantične komade na super popustima. Prije dobrog shoppinga saznajte što vas sve na saleu očekuje u City Centeru one East, West i Split.

Ljeti uglavnom težimo outfitima čiju bazu čine haljine. Bilo da je riječ o dnevnoj, večernjoj ili kombinaciji za posebne prigode, ovaj univerzalni komad osigurava dobar i prozračan outfit koji je nosiv i za najvrućih dana. Za dnevne lookove koji traže dotjeranost najbolji će biti modeli u duljini do koljena koji u kombinaciji s volanima donose i suženje u struku te tako pojačavaju strukturu i dramatičnost looka. Večernji izlasci dopuštaju pokazivanje malo više kože, pa će mini haljina s tankim bretelicama biti idealna varijanta. Odlazite li, pak, na ljetno vjenčanje, maksi duljina na ružičastoj asimetričnoj haljini činit će savršen outfit bez obzira na lokaciju na kojoj se održava. Osim toga, svaki od ovih primjeraka jednako će se dobro nositi uz ravnu obuću i onu vrtoglavo visokih potpetica.

Morgan, Sportina, prije 109,99 € (828,72 kn) sada 76,99 € (580,08 kn)

Stradivarius, prije 25,99 € (195,82 kn) sada 12,99 € (97,87 kn)

Mango, prije 99,99 € (753,37 kn) sada 79,99 € (602,68 kn)

Jednako efektni bit će i drugi komadi s volanima, ponajviše mini suknje kojima ovaj dodatak savršeno pristaje. S obzirom na to da je riječ o izrazito primjetnom odjevnom komadu, mini suknja s volanima najviše voli spojeve s bazičnim topovima jer joj dopuštaju da zablista u punome sjaju. Ipak, treba voditi računa o tome da uzdužni volani vizualno šire figuru, pa će, imate li izraženije bokove, ova minica dodatno naglasiti vaše obline. Istovremeno, tražite li način postizanja simetrije između jačeg donjeg dijela tijela i užeg torza, bluze i topovi s volanima bit će vaš najbolji modni saveznik. Ne samo što će pojačati dramatičnost svakog outfita nego će pomoći u vizualnom postizanju balansa gornjeg i donjeg dijela tijela.

Guess, Fashion&Friends, prije 90 € (678,11 kn) sada 63 € (474,67 kn)

Zara, prije 15,99 € (120,48 kn) sada 12,99 € (97,87 kn)

Stradivarius, prije 27,99 € (210,89 kn) sada 15,99 € (120,48 kn)

Foto: Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

Hit komadi u nijansama sunca

U šarenilu sezonskih sniženja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići