Nakit interpretiran na suvremen način

Ovogodišnje Valentinovo Swarovski je odlučio obilježiti kampanjom u kojoj između ostalih sudjeluju model Karlie Kloss, španjolski model Andrés Velencoso, modna dizajnerica Chiara Ferragni i reper Fedez

Kolekcija koja utjelovljuje duh ljubavi i raznolikosti sastoji se od tradicionalnih ljubavnih simbola interpretiranih na suvremen način. Tako će ova moderna romantična linija sa Swarovski potpisom odgovarati baš svakom stilu i ukusu.

Osim klasičnog simbola srca, kolekcija sadrži element čvora koji simbolizira neraskidivost i cjeloživotno opredjeljenje. Na taj način romantična estetika je potpuno osvježena i obnovljena, kako objašnjava kreativna direktorica Nathalie Colin: „Ljubav sve osvaja, no ona ima toliko mnogo aspekata. Stoga u ovoj kolekciji imamo i druge simbole ljubavi uz tradiconalno srce.“

 

Tako su nastale neodoljive narukvice, naušnice, ogrlice, ali i prstenje ukrašeno čvorovima. Osim kolekcije za Valentinovo, predstavljena je i linija nakita koja je nastala udruženim snagama poznatog dizajera Jasona Wua i Swarovskog. Prisma je kolekcija u kojoj svaka žena može pronaći komad koji odgovara njezinom stilu, a odlikuje ju profinjen glamur s modernim elementima.

„Za proljeće i ljeto 2018. godine želio sam se usredotočiti na čistoću i izradu kristala pa sam odlučio korisiti kristale u nijansi šampanjca koji naginju vječnom zlatnom sjaju za autentičan, bezvremenski izgled“, rekao je Jasnon Wu. Našu pozornost privukla je i Swan kolekcija koja se sastoji od stiliziranih likova crnog i bijelog labuda optočenih blještavim kamenčićima. A može ih se pronaći u kompletu u formi naušnica, ogrlica i narukvica.

 

Choker
1.099 kn
Narukvica
2.099 kn
Naušnice
999 kn
Narukvica
829 kn
Sat
2.329 kn

Foto: Swarovski press

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići