Neodoljiv šarm midi suknje

Novo ruho klasične siluete

Svojom bezvremenskom privlačnošću i svestranom prirodom, midi suknje postale su neophodan komad u garderobi onih koji traže i eleganciju i udobnost. Ponovna popularnost midi suknji može se pripisati savršenom spoju vintage šarma i modernog štiha koji taj komad unosi u svaki outfit. Do izražaja su došle tijekom 1940-ih, a svoj prvi preporod doživjele su 1970-ih i ponovno pronašle svoj put na mainstream modnu scenu. Ciklička priroda modne industrije često je odgovorna za povratak klasičnih silueta, a midi suknja u tome nije iznimka. Upravo su ljubiteljice retro izričaja oduševljene povratkom midi suknji koje u satiniranoj i naboranoj verziji ili onoj ukrašenoj točkama mogu pronaći retro osnovu za nadogradnju outfita suvremenijim komadima.

Benetton, 82,16 € (619,03 kn)

Guess, Fashion&Friends, 130 € (979,49 kn)

No, povratak midi suknje znači i njenu nadogradnju za budućnost, i to – dramatičnim prorezom. Neovisno o tome što više volite, verzije od trapera uz chunky bijele tenisice ili pak vatreno crvene za štikle i večernje sate, odabirom midi suknje nećete pogriješiti.

Zara, 35,95 € (270,87 kn)

H&M, 29,99 € (225,96 kn)

U romantičnijim izdanjima midi suknje prožete su nježnim ružičastim i narančastim motivima cvjetova koji će se savršeno uklopiti u večernje izdanje za izlazak na čašu vina ili šetnju gradom, baš kao i potpuno crna traper suknja midi duljine koja će biti sjajna početna točka za odabir detalja i modnih dodataka.

Mango, 29,99 € (225,96 kn)

Bershka, 19,99 € (150,61 kn)

 

Foto: Zara, Mango, press

Ukrasite svoje ljetne outfite modnim dodacima

Ove sezone nose se pletene haljine

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići