Neodoljiva i ljeti

Za vrijeme toplih mjeseci potrebno nam je zaista malo za dobar, trendi izgled

Ključna je it haljina, baš kao i kupaći kostim. Također, poželjno je odabrati i atraktivnu torbicu te što udobniju obuću. Naravno, ne smijete zaboraviti na kožu, koju je važno pažljivo tretirati tijekom ljeta. Odabrali smo top pet artikala uz koje ne možete proći nezapaženo.

Atraktivan kupaći kostim rebraste teksture ima popularne visoko rezane gaćice povišenog struka, dok je njegov balconette grudnjak idealan za naglašavanje poprsja.

Kupaći kostim, Calzedonia, 390 kn

Haljina romantičnog predznaka i preklopne forme ukrašena je volanima i nosi omiljenu pastelnu boju koju možete kombinirati uz kontrastne dodatke.

Haljina Review, Peek&Cloppenburg, 129,95 kn

Ultimativni hit sezone su espadrile, one u izvornom obliku načinjene su od čvrstog platna i potplata od špage. U trendi varijanti nose i zanimljiv natpis.

Espadrile, Espadrij L’originale, 213,50 kn

Pleteni mini kofer u funkciji neodoljive torbice ima zanimljive ukrasne detalje u varijanti nota i violinskog ključa, a odlično će pristajati uz lepršave ljetne haljine.

Torbica, Parfois, 300 kn

A sada nešto i za kožu, kojoj je itekako potrebna njega. Nakon sunčanja ‘nahranite’ je legendarnim Melemom, koji sada dolazi i u obliku ulja s osvježavajućim učinkom.

Ulje s osvježavajućim učinkom nakon sunčanja Melem Sun, dm, 109,90 kn

INSPIRIRAJTE SE

Torbe za plažu

Za sofisticiran look

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići