Neodoljivi kaputi na sniženju

Kupovina kaputa jedna je od najvažnijih modnih investicija, zato za nju valja iskoristiti vrijeme sniženja

Kad govorimo o zimskoj garderobi, prva stavka svakako je kaput. A onaj idealan skladno nadopunjava baš svaku vašu kombinaciju i jednostavno se transformira za svaku prigodu. Kako se radi o vječnom komadu koji nosimo godinama nakon kupnje, u njega valja uložiti. No vrijeme sniženja ovu investiciju čini puno lakšom jer vas u City Centeru one East, West i Split čekaju genijalni popusti!

Kaput s dvorednim kopčanjem i remenom u struku nepogrešiva je klasika koja naglašava ženstvenost figure. A kad dolazi u kariranoj varijanti koja kombinira neutralne nijanse, postaje naglasni komad svakog outfita.

Taifun, Gerry Weber, 1014 kn

Preklopni model s trakom koja se veže u struku daje poseban retro štih. Ovakav kaput posebno voli tople nijanse konjaka te smeđe boje, a izvrsno pristaje i elegantnim kombinacijama i casual outfitima sa skinny trapericama.

Tom Tailor, 600 kn

Mango, 599 kn

Oversized kaputi jedan su od omiljenih trendova ove zime. Daju cool efekt svakoj dnevnoj kombinaciji, a njihov ležeran kroj pruža nevjerojatan osjećaj slobode pokreta. A do posebnog izražaja dolazi uz voljene traperice mom kroja i čizme s robusnim potplatom.

comma, 949,50 kn

No ništa ne može nadmašiti romantičnost koju pružaju kaputi svijetlih nijansi. Bilo da se odlučite za elegantnu blago strukiranu verziju ili za oversized postavljeni kaput od umjetne brušene kože, sigurno ćete stvoriti look za pamćenje.

Fracomina, Sportina, 1269 kn

New Yorker, 229 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Zavodljive mirisne note

Sale u znaku nježnosti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići