Neodoljivo šarenilo

Boje i uzorci ovog proljeća vladaju i na torbama

Proljeće zove na modnu igru bojama i uzorcima. Pa kako odjeća postaje sve kraća i tanja tako njihov kolorit postaje upečatljiviji. Isto, naravno, vrijedi i za modne dodatke, posebice torbice, koje su sastavni dio obožavane nam modne igre. Primjetne i efektne, dolaze u brojnim upečatljivim nijansama, a na vama je samo da pronađete svog novog proljetnog favorita.

Pastele su nezamjenjiv proljetni izbor. Bilo na odjeći, obući ili ostalim dodacima, ove nježne varijante boje obožavane su od strane brojnih žena diljem svijeta. Iako pomalo decentne da ne odskaču od ostatka kombinacije, dovoljno su efektne da bi vam osigurale primijećenost. Jednako dobro pristaju malim, ali i velikim modelima, tako da će biti pun pogodak ako želite u svaki outfit unijeti dozu šarenila. Ovog proljeća posebna pozornost odlazi na žute, plave i ružičaste pastelne nijanse koje odišu neodoljivom romantikom, ali i samopouzdanjem. Pa će zato biti genijalan izbor za baš svaku dnevnu kombinaciju.

H&M, 149 kn

Carpisa, 299 kn

Aldo, 370 kn

No kad se želite posebno istaknuti, jarke boje i upečatljivi uzorci zaista nemaju konkurenciju. Iako traže posebnu pažnju prilikom kombiniranja, finalni rezultat bit će wow look koji privlači baš sve poglede. A kako biste dodatno osigurale isticanje birajte color-block varijante, posebice one u crveno-ružičastoj kombinaciji na koju je gotovo nemoguće ostati ravnodušan. Ne smijemo zaboraviti i na kroko uzorak koji, iako uglavnom viđen na zimskim crnim i crvenim torbama, dobiva posebnu čar u zelenoj varijanti. No ako ne želite da vaša kroko torba u potpunosti preuzme glavnu riječ outfita, odaberite manji model.

My Lovely Bag, 339 kn

Mango, 129,90 kn

Zara, 199,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Kako nositi pastele ovog proljeća?

Crno-bijele kombinacije sa statement prizvukom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići