Neutralni tonovi odjeće uvijek su ‘in’

Prirodne nijanse za bezvremenski look

Nova sezona uvijek je zabavna, ali, kao što većina djevojaka zna, može biti i zahtjevno pratiti što je u trendu iz sezone u sezonu. Jesenski trendovi mogu se drastično mijenjati iz godine u godinu, no vjerojatno znate da su neutralni tonovi modni trend već nekoliko sezona.

Odjeća ili predmeti općenito smatraju se neutralnim ako nose zemljane tonove i kad imaju jednostavne linije i siluete ili imaju samo malu količinu boja. To je svakako plus u ormaru svake klasičarke i fashionistice jer takvi tonovi izgledaju bezvremenski i lako ih je kombinirati. Primjeri neutralnih tonova uključuju crnu, sivu, smeđu, bež i krem nijansu. Boje koje spadaju u „prirodniju“ kategoriju i ublažene su, u smislu njihove nijanse, također se mogu smatrati neutralnim – kao što su, na primjer, vrlo prigušena i tamna mahovinasto zelena.

 

Zara, 25,95 € (195,52 kn)

Tommy Hilfiger, Fashion and Friends, 199,90 € (1.506,15 kn)

Bež boja ima gotovo kraljevski status na društvenim mrežama – od kremastih filtara kojima su nježno prožete fotografije mnogih profila, preko fotografija šalica s kavom, pješčanih i šljunkovitih plaža, bež uređenja stanova do all beige odjevnih kombinacija.

 

Mango, 49,99 € (376,65 kn)

Pull&Bear, 25,99 € (188.36 kn)

Zemljani tonovi dugo su se smatrali dosadnim i bazičnim, no to se promijenilo, pa danas neutralni look uživa popularnost koju zaslužuje, a modne kombinacije izgledaju svježe i čisto, čak i luksuzno. Tihi luksuz koji je trend ove sezone uvukao se i u ponudu popularnih trgovina. Elementi prožeti bež, smeđim i maslinastim tonovima možete kombinirati sa zlatnim nakitom ili ultra – popularnim mini torbicama. Odlazak na posao, kava s prijateljicama ili pak šetnja – sve su vam opcije otvorene.

Replay, 135,00 € (1.017 kn)

Aldo, 95,00 € (715,78 kn)

Foto: Aldo, Replay, Pull&Bear, Mango, Tommy Hilfiger, Zara, press

Boho – stil savršen za ljeto

Kako elegantno nositi prozirne komade?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići