Nijansa savršenstva

Kao što već dobro znamo, svaka nijansa nosi određenu simboliku, pa tako i bijela

Ona označava čistoću, nevinost, ali i mladost. Upravo zato žene na vjenčanju nose bijelu haljinu. Bijela predstavlja i nove početke, a novu sezonu koja je pred nama obilježit će upravo bjelina. Kao i svakog ljeta, ona će opet imati glavnu riječ, jer osim što odbija sunčeve zrake zbog čega je ugodna za nošenje po vrućini, jedna je od najljepših ljetnih nijansi. Bez obzira hoćete li je nositi u kombinaciji od glave do pete ili je tek koristiti kao dio nekog outfita, složili smo vam zanimljive prijedloge iz high street trgovina.

Bijele hlače mogu biti bazni komad oko kojeg uvijek možete izgraditi dobar styling. Kombinirajte ih uz bijelu bluzu i atraktivne sunčane naočale sa zlatnim elementima. Ova trendi nijansa odlično će pristajati uz boju konjaka u otmjenoj varijanti, ali i vatrenu crvenu, što su odlične ljetne kombinacije.

Kombinezoni, koji su i dalje pri samom vrhu modne top ljestvice, izrazito su elegantni u bijeloj inačici, a možete ih jednako dobro isfurati uz tenisice, ali i salonke visokih potpetica. Izbor je na vama!
Baš kao odjevni komadi, u fokusu su i bijeli modni dodaci poput torbica koje možete pronaći u raznim varijantama poput srcolike forme, a za rock dame tu su one optočene zlatnim zakovicama. Kako bi sve ostalo čisto i decentno u torbici, umjesto ruža ponesite bezbojnu njegu za usne u formi lip buttera.

Comma
689 kn
Esprit
299 kn
Max&Co.
Ghetaldus Optika
1028 kn
Nine West
599 kn
Liu Jo
Fashion&Friends
1330 kn
Marella
1869 kn
Tosca Blu
1099 kn
Carpisa
149 kn
Avéne Cold Cream Lip butter
Farmacia
92,04 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Kako nositi printove

Neizbježan element

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići