Nijanse mora za ultimativne ljetne lookove

Preselite more na gradski asfalt

Ljeto je za većinu gotovo nezamislivo bez mora, a godišnji odmori uglavnom traju toliko kratko pa se čini da prolete u trenu. Kako uglavnom ne možemo produljiti njihovo trajanje, trudimo se stvoriti i zadržati taj osjećaj bezbrižnosti i nesputanosti prije odlaska ili nakon povratka. Ponekad to činimo odabirom glazbe, ponekad hranom, katkad mirisima… A zašto ne bismo i outfitima? Posebno onima čiju bazu čine odjevni komadi u prekrasnim nijansama mora.

More pretežno doživljavamo kao plavo s ponekim tragovima bijele pjene. Upravo je zato spoj ovih nijansi univerzalan način kreiranja morskih ili marine outfita. Njihova je prisutnost u ljetnoj modi konstantna i ne ovisi o trendovima, no ove godine marine stil postao je posebno tražen, stoga će biti izazov istaknuti se u kombinaciji ovih boja. Međutim, kombinacija bijele traper suknje, kao jednog od vodećih trendova sezone, i kukičanog topa intenzivne modre boje bit će odličan način. Za potpunost ovog looka i zaokret koji će osigurati primjetnost još je potrebna samo zraka sunca na žutim dodacima poput sandala i torbe te komadu zlatnog nakita.

Sunčane naočale, H&M, 10,99 € (82,80 kn); naušnice, Zaks, 90,25 € (679,99 kn); sandale, Aldo, 65 € (489,74 kn); suknja, Mango, 45,99 € (346,51 kn); top, Desigual, 69,95 € (527,04 kn); torba Lacoste, Maras, 153,60 € (1157,30 kn)

Ipak, more nije uvijek iste plave nijanse. Štoviše, češće je njegova boja prekrasna mješavina nijansi koja daje cijan plavu boju. Nju posljednjih godina ne viđamo često na odjevnim komadima, što je prava šteta jer se ovaj primjetan ton iznimno lijepo slaže s bež, pa i smeđim nijansama te tako tvori primjetne ljetne outfite. Zato predlažemo da se ovog ljeta istaknete u jednoj takvoj haljini pripijena kroja koju ćete spojiti s dodacima u nijansama boje pijeska. Pletena torba i skladne natikače punog potplata u spoju sa šeširom manjeg oboda jednako će se dobro nositi i na plaži, ali i u opuštenim gradskim šetnjama.

Ogrlica, Zara, 19,95 € (150,31 kn); natikače, 115 € (866,47 kn); haljina, Bershka, 29,99 € (225,96 kn); šešir, Mango, 39,99 € (301,30 kn); sprej za njegu lica Clarins, Müller, 30,91 € (232,89 kn); torba, H&M, 25,99 € (195,82 kn)

Vrlo često plava se boja miješa sa zelenim tonovima tvoreći zamamnu tirkiznu boju koja se odlično uklapa u ljetne outfite. Pomalo čarobna, gotovo svaka nijansa tirkizne asocira i na mistične sirene, pa će se zato izvrsno nositi na satiniranoj suknji i uskom topu. Uz to, ovi tonovi posebno dobro pristaju preplanulom tenu, što ih čini izvrsnim odabirom za ljetne večeri u dobrom provodu. Stoga, spoju suknje i topa pridružite elegantne dodatke koji će savršeno upotpuniti kombinaciju. Sling back cipele s primjetnom cirkonskom aplikacijom i torbica s metalik presijavanjem bit će pun pogodak. A kad je o nakitu riječ, ove sezone nema dileme – predimenzionirane viseće naušnice bit će najbolji odabir.

Miris Herbae edt 50 ml, L’Occitane, 67,70 € (510,09 kn); cipele, Aldo, 129 € (971,95 kn); naušnice, Zara, 15,95 € (120,18 kn); suknja, Mango, 15,99 € (346,51 kn); top, Bershka, 12,99 € (97,87 kn); torba, Stradivarius, 15,99 € (120,48 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Novo lice boho trenda

Trend zbog kojeg jedva čekamo ljeto

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići