Njegov blagdanski look

Zakoračili smo u najšarenije doba godine kad kič postaje modni imperativ

Svake se godine radujemo prosincu koji sa sobom osim blještavila dekoracija nosi i zanimljive modne komade. Naravno, tu ponajprije mislimo na takozvane ugly Christmas džempere. I dok će mnogima oni zaista biti pretjerani, mi svake godine iznova padamo na njihov karakter i genijalan kolorit. A posebno ih volimo vidjeti na muškarcima kojima daju dozu dječačkog šarma.

Za muškarce koji i u ovo doba godine preferiraju neutralne tonove, bež ili prljavo bijela varijanta božićnog džempera bit će idealan izbor. Ne samo da će biti dašak blagdanskog duha u svakodnevnim kombinacijama nego će biti i primjeren izbor za odlazak na posao koji nema striktan dress code.

McNeal, Peek & Cloppenburg, 379,95 kn

Klasični modeli na kojima prevladavaju tipični motivi poput sobova i Djedica siguran su izbor za sve muškarce koji nisu spremni na preveliko eksperimentiranje. Zanimljivi su i primjetni zbog svojih jarkih nijansi crvene, ali u isto vrijeme ziheraški odabir koji će pristajati svakom karakteru.

Only & Sons, Peek & Cloppenburg, 179,95 kn

H&M, 149 kn

No pobjedu u natjecanju za najkreativniji džemper odnose modeli sa zanimljivim natpisima i oni s referencama na popularne serije i filmove. Ovi su modeli stvoreni za isticanje, ali i izmamljivanje osmijeha ukućana. Baš će zato biti pun pogodak za nenadmašnu dozu blagdanskog duha kroz čitav prosinac.

C&A, 149,90 kn

Pull&Bear, 249,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Sve što vam treba za zimu sa stilom

Čizme s debelim potplatom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići