Njegov poslovni đir

Dovoljno elegantan za sastanak, ali dovoljno ležeran za opuštenu vožnju do posla

Ako pitate svoje jače polovice, svaki dan bi bio casual friday i poslovna bi elegancija bila bazirana na lijepim tenisicama. Zato je nagradna igra „City đir“ u City Centeru one East, West i Split kao stvorena za njihov životni stil. Sudjelovati mogu svi punoljetni kupci s jedinstvenim računom u minimalnom iznosu od 100 kuna, a prijave se odvijaju putem SMS poruke ili online putem gore postavljenih linkova. I ne zaboravite sačuvati originalan račun kako biste mogli preuzeti svoju nagradu!

A kako bi i nakon opuštene vožnje do posla bio elegantan na sastanku, donosimo dvije inspirativne kombinacije koje će obožavati i ljubitelji sportskog stila!

Ima li boljeg poslovnog odjevnog komada od hlača koje su kombinacija stylish odijela i neodoljive sive pamučne trenirke? Vjerojatno ne. Osim što izvrsno pristaju uz prozračnu košulju, u njima će izgledati apsolutno savršeno. Naravno, ne zaboravimo nezaobilazne bijele tenisice koje ljeti preuzimaju ulogu cipela i praktičan ruksak u koji će stati sve ono što mu kroz dan treba.

Miris Hugo Boss Man 40 ml, dm, 399,90 kn; ruksak za laptop Samsonite, Maras, 1.305 kn; električni bicikl Torpado E-City T210 Eolo, Hervis, 9.999 kn; košulja, Zara, 149,90 kn; tenisice Ralph Lauren, Office Shoes, 674 kn; hlače, Mango, 349,90 kn

Za vječnog Petra Pana kratke cargo hlače ultimativni su ljetni klasik. Pogotovo ako na poslu nema striktni dress code. Ipak, umjesto klasičnog T-shirta, neka temelj ove kombinacije bude lagana košulja koja će donijeti dozu elegancije. Jesmo li već spomenuli bijele tenisice koje preuzimaju ulogu cipela? Naravno, i u ovom će outfitu pronaći svoje mjesto!

Miris Hugo Boss Bottled 30 ml, dm, 429,90 kn; električni romobil Legoni ALPHA 6.6, Hervis, 2.399 kn; košulja, H&M, 149 kn; tenisice adidas, Buzz, 499 kn; ruksak Sprayground, The Athlete’s Foot, 759,95 kn; hlače, s.Oliver, 399 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Sportski đir

Đir do posla

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići