Novi književni hitovi

Najbolje su one knjige koje vas uvuku u svoj svijet, a ove tri pred vama učinit će baš to

Iako toplo vrijeme nagovješćuje ljeto, još uvijek smo u proljeću koje nadoknađujemo zbog izgubljenih nekoliko mjeseci. No uskoro će se mnogi od nas zaputiti prema moru kako bismo osjetili taj dašak suncem okupane sreće. Tada je najbolje uz sebe imati dobru knjigu koja će nam praviti društvo i biti potpuni bijeg od stvarnosti. Zato smo za vas odabrali tri nova romana kojima ćete najbolje začiniti početak toliko iščekivanog ljeta.

Priča o jednoj obitelji – Rosa Ventrella

Ljubitelji „Napuljske tetralogije“ Elene Ferrante uživat će u dojmljivoj obiteljskoj sagi priznate talijanske autorice o borbi ustrajne mlade žene protiv učmale sredine. U starom Bariju svi poznaju Mariju De Santis, zvanu Zlo Sjeme.

Egzotična izgleda, nepredvidljiva i neumoljiva u kršenju pravila, ta pronicljiva djevojčica dane provodi zamišljajući mogućnosti koje se pružaju onkraj skučenih granica njezina siromašnog susjedstva. Iako je zajednica malena i naizgled mirna, Maria iznutra vrije, tražeći izlaz u veći svijet, onaj za koji zna da postoji, ali je njoj nedostupan. Spas pronalazi u tajnom prijatelju Micheleu, sinu zakletoga neprijatelja obitelji i jednako tako izopćeniku, te strasti prema knjigama koje bi je mogle odvesti vrlo, vrlo daleko. Hoću knjigu, 99,00 kn

Anatomija jednog skandala – Sarah Vaughan

Veliki hit koji je zamijetio Netflix i najavio uzbudljivu seriju po književnom predlošku. Ova sudska drama napeta je priča o pokušajima izbjegavanja zakona, prikazivanja istine i krhkih emocionalnih odnosa za koje se mislilo da će trajati vječno.

Glavni protagonist, James, ministar je bez portfelja u britanskoj vladi i još od studentskih dana najbolji premijerov prijatelj. No osim razuzdanih studentskih dana, oni dijele i tajnu koja ne smije izaći na vidjelo. Kad vlast i moć Jamesu zavrte pameću, upustit će se u neopreznu ljubavnu vezu sa svojom suradnicom koja će ga optužiti za pokušaj silovanja. Bit će to skandal koji će doprijeti do samog srca britanske vlasti. Hoću knjigu, 119,00 kn

Moja Aljaska – Kristin Hannah

Neki od nas ljeto koriste za maštanje o hladnijim krajevima, a novi roman Kristin Hannah odvest će ih na Aljasku. Ernt Allbright, nekadašnji ratni zarobljenik u Vijetnamu, donosi impulzivnu odluku: odselit će se s obitelji na sjever, u Aljasku, gdje će živjeti izvan komunalnog sustava, na posljednjoj američkoj divljoj granici.

Njegova trinaestogodišnja kći Leni djevojčica je koja sazrijeva u burnom vremenu, uhvaćena u vrtlog strastvenog i olujnog odnosa svojih roditelja. Usuđuje se nadati da će nova zemlja omogućiti njezinoj obitelji bolju budućnost. Njezina majka Cora spremna je učiniti sve za čovjeka kojega voli, čak ako to znači slijediti ga u nepoznato. U divljoj zabiti Aljaske nalaze odlučnu i neovisnu zajednicu snažnih muškaraca i još snažnijih žena. Roman dramatičan kao i pejzaži kojima obiluje. Hoću knjigu, 129,00 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Bestseler za one koji previše misle

Sofisticirana u bijelom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići