Novi mirisni kod

Armani Code ima novog mirisnog člana obitelji. Naime, predstavljen je novi muški miris Giorgio Armani Code A-list

Parfem je prožet suvremenom i zavodljivom notom, a kako mu samo ime kaže, on je pozivnica za ulazak u klub probranih s kodom koji priziva prepoznatljiv Armanijev stil.


Njegov dragocjen spoj ekskluzivnosti i privlačnosti utjelovljuje zavodljivu, ali diskretnu eleganciju ležernog muškarca koji zrači neodoljivom privlačnošću. Također, krasi ga profinjena muževnost i magnetski privlačna osobnost, uz senzualan mirisni trag koji ostavlja za sobom. Upravo takvog muškarca u kampanji predstavlja glumac Chris Pine.


Sam miris, za razliku od legendarnog originala, prožimaju intenzivniju sastojci koji unose neočekivane promjene i daju mu novu dimenziju. Neodoljivu kombinaciju sastojaka kreirao je Antoine Maisondieu iz kuće Givaudan.
Esencije bergamota i zelene mandarine te dimno-drvenaste note esencije guaiaca susreću se s lavandinom grosso i intenzivnim notama zrna tonke, koji stvaraju napetost u srcu mirisa. Zahvaljujući jedinstvenom načinu ekstrakcije ovog ulja, lavandin grosso unosi prozračnost koja poziva u skriveni svijet mirisa Code A-List.

Bočica mirisa Code A-List simbolizira intrigantnu igra sjena i avanture na putu u jedinstveni svijet skriven od pogleda, dok ekskluzivni pristup u uzbudljivi noćni život predstavlja ukrasni pojas, sada u crvenoj varijanti.

Giorgio Armani, Armani code A-List, Müller, 50 ml EdT 486,90 kn; 70 ml EdT 582,90 kn

Foto: Giorgio Armani press

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići