Novi romani o kojima se priča

U knjižare je stiglo nekoliko odličnih romana za različite ukuse

Polako se približavamo kraju travnja. Dosad smo imali dosta hitova koji osvajaju ljestvice najčitanijih, no produkcija se ubrzava kako nam se približava ljeto te gotovo svakodnevno izađe neki roman koji će vas oduševiti. U mnoštvu, odabrali smo nekoliko najzanimljivijih. Nadamo se da će vam društvo biti dovoljno šaroliko.

Ne baš tajni e-mailovi Coco Pinchard – Robert Bryndza

Iznenađenje za ljubitelje krimića. Omiljeni autor još omiljenije detektivke Erike Foster napisao je ljubavnu romansu. Coco Pinchard oduvijek je sanjala da će postati uspješna spisateljica, no udala se mlada, rodila sina i stavila svoje snove na čekanje. Sada, u njezinim četrdesetima, objavljen joj je prvi roman i čini se da je njezin život konačno krenuo pravim putem.

Coco za Božić od supruga Daniela ne dobiva željenu ogrlicu, nego jedan sasvim praktičan dar – novi iPhone, a uskoro otkriva i da je Daniel vara s mladom glumicom. A tada joj se život potpuno izokrene… Tisak media, 39,90 kn

Sunčeva sestra – Lucinda Riley

Jedan od zasluženo najpopularnijih serijala dobio je i prijevod šestog nastavka. Radi se, naravno, o sagi Sedam sestara koja iz knjige u knjigu postaje sve uzbudljivija. Kao i u svakoj knjizi dosad, radnja je dualna te nas autorica vodi na drugu lokaciju. Elektra d’Apliese ima naizgled sve u životu: slavu svjetski poznate manekenke, ljepotu i bogatstvo.

Nenadana smrt oca Pa Salta sruši joj sve snove. Posve izgubljena, Elektra se okreće alkoholu i drogi, no uskoro dobiva pismo potpune neznanke koja tvrdi da joj je baka te odlazi u Keniju u potrazi za svojim porijeklom. Tisak media, 149 kn

Kći kralja močvare – Karen Dionne

Jedan fascinantan triler koji zadire duboko u mračnu prošlost obitelji. Junakinja romana je Helena koja je kao djevojčica iskusila grubost svoga oca koji ju je držao u zatočeništvu. Iako su prošla više od dva desetljeća otkako se oslobodila, a otac završio iza rešetaka, Helena i dalje duboko u sebi skriva svoju strašnu tajnu.

No njezin otac bježi iz zatvora i pritom ubija dvojicu čuvara pa nestaje u močvari, a Helena sluti da dolazi po nju. Policija kreće u lov na bjegunca, no Helena zna da nemaju šanse jer samo jedna osoba na svijetu može pronaći majstora preživljavanja – ona. Hoću knjigu, 129 kn

Malo iznenađenje – Hendrik Groen

Hendrik Groen i Evert Duiker, vjerni prijatelji u dobru i zlu, debelo su zagazili u sedamdesete i vode miran život. Svaki se tjedan posjećuju, odigraju partiju šaha, popiju nešto žestoko i malo prezalogaje. Za to vrijeme razgovaraju o životu. Ali jednog dana mir je itekako poremećen: Evert dolazi Hendriku s neočekivanom malom gošćom.

Na tren je izgubio razum i krenuo u šetnju s dječjim kolicima koja su kratko ostala bez nadzora. Dok smišljaju kako bebicu što prije neprimjetno vratiti roditeljima, prijatelji su doista dobre dadilje. Ali nije baš jednostavno riješiti se neželjene uloge udomitelja. Hoću knjigu, 119,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Otvorene su nove mirisne oaze

Hygge na dalmatinski

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići