Obožavani gadgeti od kojih se ne odvajamo

Ne morate biti tehno entuzijasti da biste bili oduševljeni cool gadgetima

Dapače, ako smo nešto naučili u prošloj godini koja je druženja uživo stavila na pauzu, to je da nam genijalne pametne spravice omogućavaju druženja gdje god bili. Uz to, ova mala i velika tehnološka čuda olakšavaju nam svakodnevicu i kao da su postala naša produžena ruka u svemu što radimo. A kad se samo sjetimo da su nam ne tako davno starije generacije govorile da će nas pametni telefoni otuđiti od svijeta

Zato s vama dijelimo naše Xiaomi favorite bez kojih više ne možemo zamisliti našu svakodnevicu.

Započinjemo s Mi 10T mobitelom čija nas baterija baš nikad ne ostavlja na cjedilu. Jer ne samo da traje jako, jako dugo, nego se zbog svoje tehnologije brzog punjenja napuni doslovno u trenu. A ne moramo niti napominjati da se na našoj listi prioriteta na prvom mjestu ipak nalaze kamere kojih ovaj uređaj ima ukupno četiri (tri stražnje i jedna prednja). Moramo priznati da je kod nas ova prednja u češćoj upotrebi, posebno zbog genijalnih fotki. A osim elegantnog izgleda, na drugom mjestu prioriteta nalaze se memorije. Radna od 8 GB da s lakoćom pokreće sve aplikacije i društvene mreže i pohrana od 128 GB jer ipak negdje treba smjestiti sve naše fotke.

Mi 10T 8 + 128 GB, Mi Store, 3749 kn

Jednako kako uskačemo u modne trendove, tako pratimo i one tehnološke, a posebno mjesto dobili su pametni satovi. Pogotovo kad dolaze u nježnim i ženstvenim bojama poput Mi Watch Litea u bež nijansi. Ne samo da mjeri našu aktivnost i otkucaje srca nego prati i spavanje koje, moramo priznati, često zanemarujemo. A kad vam kažemo da baterija stvarno traje 9 dana i da nam uz to javlja obavijesti, teško da se u njega nećete zaljubiti.

Mi Watch Lite, Mi Store, 459 kn

Za sve nas koji smo u stalnom pokretu koji zahtijeva prikladan soundtrack, slušalice su apsolutan must-have. Dobro, moramo biti iskreni i priznati da se ovo odnosi i za bilo koji trenutak kad se ne krećemo. Zato smo bez ikakvog problema s klasičnih slušalica prešli na bežičnu varijantu koja je postala sastavni dio naše torbice (dok se slušalice pune u futroli, logično). Obožavamo ih zbog kvalitete zvuka, ali najdraža stvar na njima definitivno nam je izostanak žica koje se konstantno petljaju.

Mi True Wireless Earphones 2S, Mi Store, 599 kn

Još jedno tehnološko čudo čije smo čari, moramo priznati, otkrili tek u prošloj godini je pročišćivač zraka. Njega nećemo nositi kao dio outfita kao ostale gadgete, ali ga zato brižno čuvamo doma gdje nam je postao glavni saveznik za čisti zrak. Pokriva područje do 60 m², a zbog jednostavnog dizajna i bijele boje ujedno služi i kao dekoracija s praktičnom svrhom. Odlična stvar kod ovog uređaja je što na malom ekranu pokazuje temperaturu zraka i postotak vlažnosti, ali i kvalitetu zraka s obzirom na čestice koje se u njemu nalaze. A najbolje od svega je što ima tri načina rada koji reguliraju rad ventilatora, a samim time i buku pa vam zato neće smetati za vrijeme spavanja.

Mi Air Purifier Pro, Mi Store, 1699 kn

Foto: Shutterstock i Xiaomi press

INSPIRIRAJTE SE

Romantičan make-up

Valentinovski modni spoj

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići