Očaravajući modeli za dugo ljeto

Kako biste ovoga ljeta i na plaži naglasili svoj osebujan stil, tu su nove swimwear i beachwear kolekcije iz Palmersa

Liniju karakteriziraju zanimljive boje i uzorci te sadrži mnoštvo intrigantnih nijansi, šljokica, jungle i etno motiva. Palmersovi badići zasigurno će vas staviti u središte pozornosti, ali i oduševiti svojom udobnošću. Primjerice, jednodijelni kupaći kostimi, perjanice kolekcije, savršeno ističu svaku figuru.

Gornji dio 570 kn; donji dio 265 kn

Kupaći kostim, 685 kn

Ženstveni look odlično će naglasiti dvodijelni badići, ali i bikini modeli. Sve ljubiteljice klasike doći će na svoje u zavodljivim modelima u crnoj boji, koji dolaze u kombinaciji s mrežastim elementima i trakama čime naglašavaju prednosti senzualne figure. Također, unutar linije nalaze se i badići upotpunjeni šljokicama i aktualnim etno i tropskim dezenima koji, osim kupaćih kostima, ukrašavaju i najnoviju kolekciju haljina i parea.

Gornji dio 455 kn; donji dio 265 kn

Gornji dio 379 kn; donji dio 265 kn

Neodoljive su i asimetrične haljine, baš kao i hlačice visokog struka koje možete isfurati na plažu uz novi, omiljeni kupaći kostim. Tako je svaki komad iz Palmersove ljetne kolekcije izrazito poželjan jer pruža brojne mogućnosti kombiniranja za originalan ljetni look.

Gornji dio 379 kn; donji dio 265 kn

Gornji dio 455 kn; donji dio 341 kn

Gornji dio 341 kn; donji dio 227 kn

Gornji dio 379 kn; donji dio 303 kn

Gornji dio 417 kn; donji dio 265 kn

Gornji dio 494 kn; donji dio 341 kn

Kupaći kostim, 988 kn

Kupaći kostim, 685 kn

Haljina, 303 kn

Tunika, 531 kn

Foto: Palmers press

INSPIRIRAJTE SE

Ususret festivalima

Lan – tkanina kraljeva

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići