Od mladenačkog do glamuroznog stila

Brand Liu Jo ima novo zaštitno lice, popularnu pjevačicu Franku Batelić koja je za snimanje kampanje sama odabrala outfite. Tako ju je u različitim stilskim izričajima na ulicama grada Zagreba ovjekovječio street style fotograf Goran Čižmešija

Kultna modna kuća Liu Jo poznata je po tome što ondje možete pronaći outfite za sve prigode, a to je savršeno prezentirala upravo Franka u trendi mladenačkoj kombinaciji, high street fashion outfitu, ali i glamurozno-elegantnom stilu. Ona je naime poput prave modne kameleonke pokazala više svojih lica kroz dijametralno različite lookove. Poseban štih fotografijama daje sinergija starog grada i suvremenih komada iz najnovije Liu Jo kolekcije.
Franka je mladenačku kombinaciju s kratkim kožnim hlačicama začinila atraktivnom vunenom pelerinom, must-have čizmama i neodoljivom crvenom kapicom.

Pelerina, 1280 kn; hlačice, 1280 kn; torba, 1180 kn

High street outfit predstavila je plišanom jaknom od perja u spoju s plisiranom suknjom metalik odsjaja, upotpunivši je klasičnom bijelom majicom s printom i detaljima poput dugih rukavica sa zakovicama te torbicom floralnog dezena.

Jakna, 1690 kn; majica, 430 kn; suknja, 1190 kn; remen, 620 kn; rukavice, 940 kn; kapa, 430 kn; torba, 1020 kn

Glamurozan look postigla je odijelom u boji ciklame, raskošnom bluzom i neizostavnim kaputom ukrašenim volanima i zlatnim gumbima. Kontrast cijelom spoju daje inovativna pismo-torbica od srebrne zmijske kože optočena blještavim kamenčićima.

Kaput, 2210 kn; sako, 1690 kn; hlače, 940 kn; košulja, 1020 kn; torba, 850 kn

Nadahnite se ovim inspirativnim kombinacijama i odaberite svoj idealni blagdanski look.

Cipele, 1330 kn

Torba, 1380 kn

Kaput, 2890 kn

Čizme, 2190 kn

Foto: Liu Jo press

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići