Odličan par!

Veste i dolčevite omiljeni su zimski komadi, jer njihova je udobnost neupitna

Upravo zbog toga, novi predmet želja su haljine u istom stilu. Nastale kao produženi modeli pulovera, osiguravaju nesputanost. Nosite ih uz guste tople čarape ili tajice, a za savršen outfit pridodajte im neodoljive čizme u svom stilu. Haljina-dolčevita u sportskoj varijanti ukrašena je kontrastnim natpisom i karakterističnim prugama. Odjenite je spoju sa stylish čizmama u boji konjaka uz koje možete kombinirati i torbicu istog predznaka.

Čizme Lasocki, CCC, 649 kn; haljina, New Yorker, 159 kn

Puf rukavi i raskošna isprepletena tekstura krase efektnu haljinu uz koju će se najbolje nadovezati elegantne čime niskih potpetica, decentno upotpunjene malenim srebrnim kopčicama.

Čizme Graceland, Deichmann, 339 kn; haljina, H&M, 149 kn

Atraktivan crveni pulover u formi trendi haljine nosite uz crne detalje pa joj tako pridružite popularne kaubojke pročišćenih linija i mini torbicu.

Čizme, Zara, 499,90 kn; Mango, 249,90 kn

Nježne pastelne nijanse opet su u fokusu, osobito ako dolaze u verziji pletene haljine-dolčevite, uz koju možete isfurati chic čizme šiljatih vrhova.

Čizme Vagabond, Office Shoes, 599,90 kn; haljina, Orsay, 249,90 kn

Klasični V izrez sada se našao i na ultramodernom modelu čija se tekstura sastoji od nizova pletenica. Crne čizme u jahaćem stilu bit će im idealan modni partner.

Čizme Tommy Hilfiger, ICON., 1079,40 kn; Zara, 229,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Ušminkani grunge

Bijele čizme

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići