Ogrebi me nježno

Ne zaboravite kožu povremeno razmaziti beauty ritualima uz koje će predahnuti. Jedan od ključnih postupaka u tom procesu je mehanički piling koji pomaže pri uklanjanju mrtvih stanica i koži vraća blistav sjaj i zdrav izgled

Piling, odnosno eksfolijacija, kontrolirana je pomoć bržem odbacivanju suvišnog tereta kože u vidu nečistoća različitog podrijetla. Odlično je rješenje za prevenciju urastanja dlačica i pojavu nepravilnosti te koži pruža ujednačeniji ten. Poželjno je raditi ju prije uklanjanja dlačica, solarija ili nanošenja krema za samotamnjenje.

Lush, 60 kn

Nivea, dm, 51,90 kn

Postoji više vrsta pilinga, no kad o njemu govorimo, najčešće mislimo na sredstva koja u sebi sadrže sitna ili nešto krupnija zrnca koja mehaničkim putem lagano „gule“ našu kožu. Vaša će koža nakon pilinga dobiti zdravu boju i vratit će joj se mladenački izgled jer piling potiče bolju prokrvljenost, ali i priprema kožu za bolje upijanje proizvoda kao što su kreme, losioni i ulja.

Rituals, Douglas, 159 kn

L’Occitane, 128,50 kn

Grublje teksture pilinga rezervirane su za tijelo i ne biste ih trebali koristiti češće od jednom do dva puta tjedno, a mekše birajte za lice i područje dekoltea. Ako pak volite češće se razmaziti pilingom, odaberite gelove za tuširanje s nježnim česticama koje će vam omogućiti piling na dnevnoj bazi.

Organique, Douglas, 86,90 kn

Organic Shop, bio&bio, 31,90 kn

Ukoliko se do sada niste susretali s ovom vrstom beauty tretmana niti ga prakticirali kod kuće, za početak radije odaberite one prirodnije koji obiluju hranjivim i eteričnim uljima kako ne biste isušili kožu. Oni malo iskusniji sigurno su već i sami probali brojne proizvode i točno znaju koji im najviše odgovara. Bez obzira na to u koju skupinu spadate, jedno je sigurno – u vašem City Centeru one East, West ili Split pronaći ćete najbolji piling za sebe!

Foto: Shutterstock i press

Soft vs. Cool – koji stil birate?

Back to highschool

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići