Oko struka

Praktične i neodoljive torbice sada su popularnije no ikad prije

Nekada su bile rezervirane samo za sportske kombinacije, a danas dolaze u vrlo privlačnim i trendovskim varijantama te kao sastavni dio modernog outfita. Nakon što su ih u svoje kolekcije uvrstili brojni slavni dizajneri, torbice koje se nose oko struka u svim su se verzijama našle i u high street trgovinama.

Top model svakako je vrećasta torbica koja nosi zmijski print, jer osim moderne forme ima i statement uzorak. Nosite je uz monokromatske kombinacije, a kao ravnotežu im dodajte čizme ili gležnjače istog dezena.

Mango, 129,90 kn

Zanimljiv i također trendi odabir bit će i torbica u kroko varijanti. Za elegantan i odmjeren stil birajte onu u vječnoj crnoj nijansi.

Springfield, 159 kn

Vrlo otmjena verzija ove top torbice jest model s prošivima u kombinaciji tamnocrvene kao baze i zlatne nijanse u formi ukrasa.

Zara, 199,90 kn

Životinjski printovi vladari su sezone pa ih je poželjno isfurati u što više verzija, a mi vam predlažemo neodoljiv model s kroko i zmijskim printom u jednom.

Replay, 1010 kn

Metalik sjaj i dalje je pravi izbor, naročito ako je u kombinaciji s klasičnim metalnim lancem isprepletenim kožom.

Carpisa, 199 kn

Meki, lakirani model s dva zatvarača možete nositi kao dio sportskog, ali i večernjeg outfita.

Kate Gray, Humanic, 249 kn

Sportska torbica s natpisom popularnog branda poželjan je dio svakog outfita za aktivan dan, koji možete provesti rolajući, trčeći ili šetajući.

adidas, Hervis, 119,99 kn

https://www.instagram.com/p/BnL-j8QF76h/?taken-by=fashiioncarpet

https://www.instagram.com/p/BnkIifCjmeh/?taken-by=songofstyle

View this post on Instagram

My go to morning smoothies and green juice recipes below. Ive always looooved using @vitalproteins when I’m juicing because its the only powder I’ve found that adds protein and collagen but is completely unflavored ???❤️❤️❤️ Healthy berry smoothie: * 1 -1.5 cups unsweetened almond milk, skim milk, or coconut milk * 1 Tbs chia seeds * 2 cups cups frozen mixed berries * 1 cup vanilla Greek yogurt * 1 handful of spinach * 1 scoop vital proteins * Blend together Super low sugar healthy greens juice (make in juicer) : * 1 Kale Stalk Bunch * 2 Medium Cucumbers * 1 Lemon * 1/2 Green Apple * 5 oz Container of Spinach * 2-4 inch Ginger Root * 2 Carrots * 1 scoop vital proteins Healthy peanut butter cup smoothie: * 1 medium banana, frozen * 1/4 cup peanut flour * 2 tbs cocoa powder * pinch of salt * 1 scoop vital proteins * 1 cup Unsweetened Almond Milk * handful of spinach * Drops of liquid stevia to taste

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

https://www.instagram.com/p/BoEjC4on8Md/?taken-by=dulceida

https://www.instagram.com/p/BoE0oM4BoCx/?taken-by=angelicablick

https://www.instagram.com/p/Bm7GflZllSF/?taken-by=oliviapierson

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Jakne koje stil znače

Boja optimizma

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići