Okrugli modeli

Popularne okrugle torbe nastavile su svoju vladavinu i u jesenskim kolekcijama, koje su sada osim pletenih poprimile kožne teksture i to u svim varijantama...

Njihova nekonvencionalna forma pravo je osvježenje cjelokupnom outfitu. A osim klasičnih, možete isfurati i one u sportskoj varijanti, kao i one nadahnute voćem…

Najveći jesenski hit bit će modeli od brušene kože i to u pravoj sezonskoj boji – smeđoj.

Massimo Dutti, 749 kn

I pletena torba može biti vrlo elegantna, osobito kada je načinjena u crno-zlatnoj kombinaciji s decentnim ručkama i tankim lancem.

Mango, 349,90 kn

Kao što već svi znamo, modni diktat su životinjski printovi pa samim time i torbice u neodoljivom kroko izdanju.

Zara, 179,90 kn

Za dnevnu varijantu uz outfit boje konjaka najbolje će pristajati bijela pletena torbica s kožnim dodacima.

Springfield, 229 kn

Ovaj model torbe možete pronaći i u sportskoj verziji te je isfurati uz ležernu eleganciju.

Puma, The Athlete’s Foot, 349,95 kn

Za sve one žene i djevojke koje vole biti drugačije i originalne, tu je model nadahnut lubenicom, raskošno ukrašen kariranim motivima, kićenkama, listovima, ali i blještavim kamenčićima koji imitiraju koštice.

Aldo, 349,30 kn

https://www.instagram.com/p/BnDAiNFAmMO/?taken-by=laureenmuy

https://www.instagram.com/p/BkSdG7lBAeH/?taken-by=emily_luciano

https://www.instagram.com/p/BhO2oUrBkoH/?taken-by=louiseroe

https://www.instagram.com/p/BjFU-3pgBTf/?taken-by=thefashionguitar

https://www.instagram.com/p/BijS41bHzcj/?taken-by=styleshiver

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Tenisice koje vladaju

Zov divljine

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići