Omiljeni modeli cipela

Salonke, cipele bez kojih ne možemo, sada su dobile novo lice, ono prilagođeno toplijem vremenu.

Njihova osnovna forma ostaje gotovo ista, a na području pete dobivaju remenčić. Baš kao i kod odjeće, taj element otkrivanja uvijek je seksi i bez obzira što su potpetice ovih cipela nešto niže, to nimalo ne umanjuje njihovu ženstvenost, već je naglašava i to na otmjen način. Stoga smo odabrali nekoliko modela koji će vam itekako dobro doći uz lepršave haljine, ležerne hlače ili pak neodoljive kombinezone.

Deichmann, 599 kn

Što se pak boja tiče, ni cipele više nisu tako crne kao što su nekad bile. Naime, sada se u ponudi mogu pronaći gotovo sve boje, a jedna od popularnijih je crvena. Za njom nimalo ne zaostaje boja kože, koja je prikladna za gotovo sve kombinacije i njihove kolorite. Nitko ne može osporiti ni eleganciju bijelih sandala koje najbolje pristaju uz tamnoplavi, crveni i bež styling te naravno onaj crno-bijeli.

Nine West, 499 kn

Guess, Fashion&Friends, 1039 kn

O popularnosti pastelnih nijansi više ne treba posebno pisati, jer one su obojile gotovo sve, pa tako i cipele. Osim boja, možete birati lakiranu ili pak teksturu brušene kože. A veliki hit također je i tvid i njegove inačice, koji su nerijetko ukrašeni biserima u stilu legendarne Coco Chanel.

 

Lodi, Sportina, 1249 kn

 

OMG!, Humanic, 199 kn

Popularne prugice i mašnice nisu zaobišle niti ljetne salonke, koje u izrazito elegantnoj varijanti, osim crno-bijele kombinacije, imaju i ružičasti element. Transparentni materijali, osim za torbice, jako su poželjni i na cipelama. Tako se nerijetko mogu pronaći modeli u potpunosti načinjeni od prozirnih tekstura, ali i oni u kombinaciji s kožom, što je ipak otmjenija varijanta.

Stradivarius, 299,90 kn

Zara, 299,90 kn

Mango, 249,90 kn

https://www.instagram.com/p/Biz9xTlFnG3/?taken-by=cheraleelylehttps://www.instagram.com/p/Bgw3o2dDyj2/?taken-by=songofstylehttps://www.instagram.com/p/BiDBuR-BonF/?taken-by=harperandharleyhttps://www.instagram.com/p/BieufqZl8KW/?taken-by=darjabarannikhttps://www.instagram.com/p/BgW6LsVl3SX/?taken-by=darjabarannikhttps://www.instagram.com/p/BhhdH3yAw8p/?taken-by=styleheroine

https://www.instagram.com/p/Bgw3o2dDyj2/?taken-by=songofstyle

https://www.instagram.com/p/BieufqZl8KW/?taken-by=darjabarannik

https://www.instagram.com/p/BgW6LsVl3SX/?taken-by=darjabarannik

https://www.instagram.com/p/BiDBuR-BonF/?taken-by=harperandharley

https://www.instagram.com/p/BhhdH3yAw8p/?taken-by=styleheroine

Foto: Zara, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Kako nositi printove

Modni safari