Omiljeni modeli cipela

Salonke, cipele bez kojih ne možemo, sada su dobile novo lice, ono prilagođeno toplijem vremenu.

Njihova osnovna forma ostaje gotovo ista, a na području pete dobivaju remenčić. Baš kao i kod odjeće, taj element otkrivanja uvijek je seksi i bez obzira što su potpetice ovih cipela nešto niže, to nimalo ne umanjuje njihovu ženstvenost, već je naglašava i to na otmjen način. Stoga smo odabrali nekoliko modela koji će vam itekako dobro doći uz lepršave haljine, ležerne hlače ili pak neodoljive kombinezone.

Deichmann, 599 kn

Što se pak boja tiče, ni cipele više nisu tako crne kao što su nekad bile. Naime, sada se u ponudi mogu pronaći gotovo sve boje, a jedna od popularnijih je crvena. Za njom nimalo ne zaostaje boja kože, koja je prikladna za gotovo sve kombinacije i njihove kolorite. Nitko ne može osporiti ni eleganciju bijelih sandala koje najbolje pristaju uz tamnoplavi, crveni i bež styling te naravno onaj crno-bijeli.

Nine West, 499 kn

Guess, Fashion&Friends, 1039 kn

O popularnosti pastelnih nijansi više ne treba posebno pisati, jer one su obojile gotovo sve, pa tako i cipele. Osim boja, možete birati lakiranu ili pak teksturu brušene kože. A veliki hit također je i tvid i njegove inačice, koji su nerijetko ukrašeni biserima u stilu legendarne Coco Chanel.

 

Lodi, Sportina, 1249 kn

 

OMG!, Humanic, 199 kn

Popularne prugice i mašnice nisu zaobišle niti ljetne salonke, koje u izrazito elegantnoj varijanti, osim crno-bijele kombinacije, imaju i ružičasti element. Transparentni materijali, osim za torbice, jako su poželjni i na cipelama. Tako se nerijetko mogu pronaći modeli u potpunosti načinjeni od prozirnih tekstura, ali i oni u kombinaciji s kožom, što je ipak otmjenija varijanta.

Stradivarius, 299,90 kn

Zara, 299,90 kn

Mango, 249,90 kn

https://www.instagram.com/p/Biz9xTlFnG3/?taken-by=cheraleelylehttps://www.instagram.com/p/Bgw3o2dDyj2/?taken-by=songofstylehttps://www.instagram.com/p/BiDBuR-BonF/?taken-by=harperandharleyhttps://www.instagram.com/p/BieufqZl8KW/?taken-by=darjabarannikhttps://www.instagram.com/p/BgW6LsVl3SX/?taken-by=darjabarannikhttps://www.instagram.com/p/BhhdH3yAw8p/?taken-by=styleheroine

https://www.instagram.com/p/Bgw3o2dDyj2/?taken-by=songofstyle

https://www.instagram.com/p/BieufqZl8KW/?taken-by=darjabarannik

https://www.instagram.com/p/BgW6LsVl3SX/?taken-by=darjabarannik

https://www.instagram.com/p/BiDBuR-BonF/?taken-by=harperandharley

https://www.instagram.com/p/BhhdH3yAw8p/?taken-by=styleheroine

Foto: Zara, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Kako nositi printove

Modni safari

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići