Omiljeni muški modeli

Pravo je vrijeme za investirati u dobar kaput, osobito sada kada je vrijeme sniženja pa možete pronaći komade koje ćete nositi iz sezone u sezonu i to po odličnim cijenama

Donosimo vam nekoliko prijedloga kraćih modela koji će biti jednako popularni i iduće zime.
S modelom u neutralnoj sivoj nijansi ne možete pogriješiti, a u ponudi možete pronaći klasičan model s našivenim džepovima ili pak onaj sportskog predznaka s visokim ovratnikom.

Armani Exchange, 2839 kn

Tom Tailor, 1249,99 kn

Odličan izbor bit će i kaput s kapuljačom u tamnosivoj nijansi koji, osim u svakodnevnim casual varijantama, možete nositi i uz poslovni look.

Gant, 4285 kn

Eleganciju ćete bez problema postići u kaputu boje devine dlake koji se uvijek nalazi vrlo visoko na modnoj ljestvici. Dodatni šarm i pomalo vojnički štih daju mu dvoredno kopčanje i klasični reveri.

Mango, 999,90 kn

Klasičan model s finom obradom rubova i laganim sjajem neodoljiv je u svim varijantama i djeluje izrazito muževno i elegantno, naročito uz neki dobar šal, primjerice od kašmira.

Di Caprio, Varteks & više, 1539,30 kn

Kaput sa skrivenim kopčanjem i visokim ovratnikom djeluje više sportski, a s obzirom na ovratnik, uz njega ne morate nositi šal. Isfurajte ga u ležernim dnevnim izdanjima uz traperice, a u večernjim uz tamne hlače.

Timberland, 2199 kn

https://www.instagram.com/p/BsQkiDgnU11/

https://www.instagram.com/p/Bn9DdobB6IZ/

https://www.instagram.com/p/BsSxsLmnZ8V/

https://www.instagram.com/p/BrS66Gun5cZ/

https://www.instagram.com/p/Bp2WPYOnhGH/

https://www.instagram.com/p/BrfYLyvhs-D/

https://www.instagram.com/p/BrpKk5oH3kI/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Instagram moda s ulice

Kaputi u dnevnom điru

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići