Omiljeni par s it uzorkom

Kad su jednom zavladale trendovima, žene se više nisu mogle, ali ni željele odreći njihove udobnosti, kao ni originalnog dizajna

Iako su prije toga bile rezervirane isključivo za sportske aktivnosti, tenisice danas možemo podijeliti na više kategorija, a trenutačno je najzanimljivija ona trendovska životinjskog dezena, koja ih pretvara u zvijezde stylish kombinacija. One se uglavnom nose uz svakodnevne lookove u poslovnim varijantama, ali i izlaske. Par dobrih tenisica tako je dobrodošao uz haljine, klasične hlače, ali i bunde.

Neobičan spoj boja i tekstura čine ovaj model vrlo upečatljivim jer osim lakiranih i mat tekstura, imaju i kombinaciju snažne boje te leopard printa. Uskladite ih tako da u outfitu koristite neki od elemenata s tenisice, poput šala u pink varijanti ili životinjskog uzorka.

Graceland, Deichmann, 199 kn

Imitacija zmijske kože u neutralnim nijansama najprikladnija će biti za uredske lookove uz toplo pletivo i predimenzionirane kardigane ili sakoe.

Mango, 299,90 kn

Robusni dizajn uz višebojni spoj printova odlično će se uklopiti uz mladenačke outfite koji podrazumijevaju jeans u svim varijantama, kao i popularne kratke bundice.

DKNY, Office Shoes, 1190 kn

Još jedan par tenisica koje će obožavati modne ekspertice imitiraju kožu reptila, a zahvaljujući skladnim nijansama, jednako dobro će izgledati uz klasične hlače, lepršave suknje, ali i neizostavne kožne komade.

Replay, 810 kn

Ležernu eleganciju bez problema ćete postići uz jednostavne tenisice animal uzorka koje možete isfurati uz bež kaput naglašenog struka i suknju od toplog pletiva, a sve zaokružite oversized šalom.

Puma, Shooster, 769 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Legenda o bluzama

Suptilni seksepil

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići