Oslikane cvjetićima

Cvjetni uzorak nije nas zaobišao ni u najnovijim trendovima pa se tako našao na romantičnim haljinama mini i maxi forme

Najzastupljeniji su modeli sitnog floralnog dezena koji djeluju poput rascvjetale livade. Kad je pak riječ o krojevima, nose se ležerni, lepršavi komadi dugih rukava koje možete kombinirati na više cool načina.

Kratku haljinu širokih rukava odjenite u spoju s kožnom jaknom i čizmama, a kao detalje upotrijebite torbicu i maramu upečatljivih nijansi.

Bershka, 139,90 kn

Dugačka široka haljina idealna će biti u country varijanti, uz kaubojske čizme i torbicu s resama. Želite li naglasiti liniju, haljinu „strukirajte“ širokim kožnim pojasom.

H&M, 199 kn

Ovaj model s akcentima crvene nijanse najbolje će funkcionirati uz dodatke u formi cipela i remena u vatrenoj boji, koji će ih još više istaknuti, a outfitu dati snažnu dozu ženstvenosti.

C&A, 179,90 kn

Kimono kroj osnovna je inspiracija popularne haljine na preklop, koja sada po najnovijem diktatu nosi sitan cvjetni uzorak. Neodoljiv model poput ovog odjenite uz visoke potpetice i decentan nakit.

Tommy Hilfiger, Peek&Cloppenburg, 1299 kn

Romantika je poželjna i ove sezone, osobito u proljeće, kad će u središte pozornosti doći modeli ukrašeni volančićima i bijelim cvjetićima. Prednost haljine poput ove je što će jednako dobro izgledati uz čizme, visoke potpetice, ali i tenisice.

New Yorker, 129 kn

Nježna ljubičasta boja jedan je od vodećih trendova, a haljina „oslikana“ takvim cvjetovima ključni je komad uz koji će vam biti zagarantiran stylish izgled.

Zara, 229,90 kn

View this post on Instagram

????

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Zov divljine

Nova jeans generacija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići