Osnovni komadi u koje trebate investirati ove zime

Kaputi i čizme

Svaka sezona ima ključne komade koje bi baš svatko trebao imati u svojoj garderobi. Kada je o zimskoj odjeći riječ, apsolutno najnužniji komadi su dobro krojen kaput koji se najbolje uklapa u vaš stil te kvalitetne čizme koje ćete s lakoćom spojiti s kaputom. Upravo su zato ova dva komada osnovna investicija u hladnoj sezoni oko koje ne biste trebali raditi nikakav kompromis. Najvažnija stavka pri odabiru kaputa nije nužno njegova debljina, nego materijal od kojeg je izrađen. Naime, tanak kaput od kvalitetne vune grijat će bolje negoli najdeblji izrađen od loših sintetičkih materijala, stoga veliku pažnju obratite na ovaj detalj. A kada su čizme u pitanju, najbitnija pitanja koja si morate postaviti jesu što već posjedujete u svojoj kolekciji i za koju namjenu vam je novi par potreban te prema odgovorima temeljiti odluku.

Kupnja kaputa i čizama nikad ne bi trebala biti impulzivna. Naprotiv, kada trebate odabrati ova dva komada, najbolja je opcija da prespavate odluku, ali tek nakon što ste oboje uživo isprobali u trgovini. Kupnja preko interneta može se činiti praktičnom, ali nikako nije poželjna kada su ove modne investicije u pitanju. Zato si dajte dovoljno vremena kako biste detaljno pregledali ponudu svih trgovina i pronašli idealne opcije koje će vas služiti godinama.

Kaput, Zara, 1049 kn (139,23 €); čizme Tommy Hilfiger, Office Shoes, 1519 kn (201,16 €)

Kaput Marc Cain, Peek & Cloppenburg, 2999 kn (398,04 €); čizme, Zara, 799,90 kn (106,16 €)

Iako su trendi komadi itekako poželjan dodatak garderobi, neovisno o sezoni, kada je o čizmama i kaputima riječ, trend vam ne bi trebao biti nit vodilja osim ako već ne posjedujete vjernu klasiku. U slučaju da nabavljate dodatne komade kojima ćete povremeno osvježavati lookove, tada će trendi komad biti dobra baza od koje ćete krenuti u potragu. Ipak, i u tom slučaju imajte na umu da će i taj novi kaput trajati godinama, pa se pobrinite da bude u savršenom balansu klasike i trenda kako biste ga mogli nositi dulje od jedne sezone.

Kaput, Mango, 1199,90 kn (159,25 €); čizme, Nine West, 1099 kn (145,86 €)

Kaput, Marella, 3551 kn (471,30 €); čizme UPcollection, Mass, 489,30 kn (64,94 €)

Kad birate čizme, bez obzira na vaše stilske preferencije, uvijek biste na raspolaganju trebali imati dvije opcije – jednu kožnu ili kvalitetnu gumenu opciju ravnih potplata koje se ne kližu te jednu elegantniju s visokim potpeticama, visine i debljine koja najviše odgovara vašem stilu. Ove sezone najpopularniji su visoki modeli do koljena, što je izvrsno s obzirom na to da je upravo to model koji će vas najviše služiti i kada u fokus trenda dođe neki novi dizajn. Osim toga, i s visokim potpeticama i s ravnim đonom, čizme će biti obuća kojoj ćete se najviše vraćati svake zime jer ćete ih bez problema spajati s hlačama, ali i sa suknjama i haljinama. Upravo je zato važno da se izvrsno spajaju s kaputom koji ste odabrali.

Kaput, C&A, 753,37 kn (99,99 €); čizme, Aldo, 1060 kn (140,69 €)

Kaput, Gant, 12 733,31 kn (1690 €); čizme, Mango, 1205,54 kn (159,99 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

3 stylish razloga zašto nastaviti nositi skinny jeans

Materijal kojem je nemoguće odoljeti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići