Otkrijte najromantičniju kolekciju donjeg rublja

Yamamay donosi capsule kolekciju za mladenke

Samo je nekoliko toliko posebnih trenutaka u životu koji iziskuju tako detaljnu pripremu kao vjenčanje. Dan je to o kojem, htjele to priznati ili ne, maštaju brojne žene još od djetinjstva. Besprijekorna frizura i make-up u spoju s haljinom iz snova mjesecima unaprijed peglaju se do savršenstva. No što je s donjim rubljem? Pridaje li mu se zaista dovoljno pažnje? Ili je glavna nit vodilja pri njegovu odabiru da bude bijelo i lijepo te da pristaje kroju haljine? Sve je to iznimno važno, no još je važnija njegova udobnost i materijali od kojih je izrađeno.

Možda ste i same u potrazi za idealnim komadima za taj poseban dan? Ili samo tražite bijelo donje rublje koje ćete nositi u posebnim prigodama, ali i svaki dan? Yamamay proljetna kolekcija donosi rješenje! Capsule kolekcija namijenjena budućim mladenkama kreirana je s pažnjom na baš svaki detalj. Čine je upravo svi komadi koji bi vam mogli zatrebati, šivani kombiniranjem satena, macramé čipke i aplikacija od tila dodatno ukrašenih blistavim detaljima. Push-up grudnjak za haljine u kojima vam je potrebna dodatna potpora i forma te balconette model uz koji neće biti straha od provirivanja opcije su koje je Yamamay pripremio mladenkama. Uz njih možete kombinirati i gaćice birajući između dvije varijante: brazilskih i francuskih G-string modela, u kojima možete biti sigurne da udobnost ne znači i neugodno ocrtavanje.

Spavaćica, 299 kn; grudnjak, 229 kn; halteri, 199 kn; gaćice, 119 kn; sve Yamamay

Naravno, tu su i halteri te podvezica koja je postala neizostavan dio tradicije vjenčanja. Osim toga, uobičajene su postale i zajedničke pripreme mladenke, kume, čak i dijela uzvanica koje pripadaju užem krugu prijateljica. Te pripreme podrazumijevaju i određeni dress code koji za mladenku uglavnom čine satenski ili svilenkasti ogrtač nerijetko u kombinaciji s elegantnom i profinjenom spavaćicom. Yamamay se pobrinuo i za taj dio ovog važnog dana i pripremio prekrasne krojeve koji savršeno prate prvi dio ove capsule kolekcije za buduće mladenke.

Ogrtač, 379 kn; grudnjak, 279 kn; gaćice, 199 kn; podvezica, 219 kn; sve Yamamay

Foto: Yamamay press

INSPIRIRAJTE SE

Heklani komadi – prvi uskočite u ljetne trendove

U Aldo su stigle statement torbice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići