Otmjeni detalj

Šal, kojem je osnovna funkcija zaštita, sada je pak puno više

Načinjen od najfinijih tkanina, miluje kožu, a njegov dizajn upotpunjuje cjelokupni dojam nekog stylinga. Chic žene rado ga nose, čak i ako nije previše hladno, samo kako bi dale originalan pečat svom stilu. Karirani model jedan je od najpopularnijih izvedbi i dolazi u brojnim varijacijama na temu, a sve boje koje nosi dobrodošlo je ponoviti u outfitu, bilo u formi kaputa ili pak detalja poput torbe.

New Yorker, 119 kn

Ovu sezonu obilježio je zebrasti print, koji se sada, nakon cipela, remenja, ali i bundi, našao i na ultimativnom modnom detalju – šalu.

comma, 319 kn

Popularan leopard dezen ne posustaje ni ove zime. Naprotiv, sada pak dolazi u izrazito privlačnoj varijanti, upotpunjen upečatljivim i neočekivanim bojama poput crvene, žute i pink.

s.Oliver, 239 kn

Prepoznatljiv dezen u četiri vječne nijanse odlično će se uklopiti uz fine bež kapute, ali i one u snažnoj crvenoj nijansi.

C&A, 119,90 kn

Crno-bijela kombinacija poznata je kao jedan od najotmjenijih kontrastnih spojeva, stoga svoj neodoljiv look naglasite upravo takvim šalom.

Orsay, 169,90 kn

Za vječnu eleganciju, tu je meki bež model koji nosite uz camel i smeđe tonove, jer će na taj način najbolje doći do izražaja.

Mango, 169 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Ukras na struku

Obavijena ružem

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići