Oversized odijela iz kojih nećete izlaziti

Samouvjereno u novi dan

Oversized ženska odijela uvelike su se prelila iz klasične uredske atmosfere na streetstyle i postala pravi modni statement. Ne čudi kad se uzme u obzir to da se ova kombinacija već desetljećima zove “power suit”, a još je u ranom 20. stoljeću bila odraz promjene društva i važne uloge žena na radnome mjestu i izvan njega.

Yves Saint Laurent, dizajner pionir, kreirao je u 60-ima prošloga stoljeća oversized odijelo za ženu koje poznajemo danas, balansirajući između ženstvenosti, sofisticiranosti i dominacije.

Tako se moćno odijelo, koje zbog njegovog kroja praktički prvo vidite kad žena uđe u prostoriju, pojavilo kao snažan simbol osnaživanja i jednakosti u području mode, a sada u novom ruhu preplavljuje modni svijet.

Kvalitetan materijal, boja koja vam laska i dimenzioniranost koja savršeno pada na ramena, vašem će looku bez puno napora dati opuštenu profinjenost, a vi ćete biti crème de la crème sezone. U širokoj ponudi potražite upravo takav i ne bojte se eksperimentirati! Mi smo pronašli modele koji će se savršeno uklopiti u svaki ormar.

Trodijelno odijelo doživljava pravi revival i odličan je za fashionistice. Svaki od ovih komada možete kombinirati i zasebno, prsluk uz traperice, odijelo uz tajice, a hlače uz top V izreza. U prijevodu: hrpa kreativnih lookova.

Mango blejzer, 79,99 €; Mango prsluk, 45,99 €; Mango hlače, 49,99 €

Crno, sa samouvjerenim twistom! Fantastično odijelo koje koketira između oversized i fit inačice te predivne široke hlače koje su toliko udobne da iz njih nećete izlaziti-važan su dodatak vašoj garderobi.

Zara blejzer, Zara 29,95 €; Zara hlače, 29,95 €

Kao da oversized odijela nisu dovoljno kul, sad ih vidimo i u kombinaciji s traperom. Savršen spoj visokog stila i urbane mode. Sve što je potrebno za hrabriji modni izričaj!

Desigual blejzer, 229 €; Desigual hlače, 139 €

Ne zaboravite da je uniformirani look također u trendu, a ova kombinacija je idealna prilika za povezati ih. Suknja će odlično pristajati i uz čizme, cipele, kao i uz tenisice u off-white nijansi.

Stradivarius blejzer, 39,99 €; Stradivarius suknja, 19,99 €

Nježan model koji će uz crni top ili bijelu košulju privlačiti pozornost. Outfit možete “zapapriti” i bordo detaljima.

Bershka blejzer, 29,99 €; Bershka hlače, 25,99 €

Suptilne pruge ovom klasičnom odijelu daju istovremenu sofisticiranost i zaigranost. Možete odabrati i upečatljivije uzorke koji praktički “plešu” na vašem odijelu.

C&A blejzer, 49,99 €; C&A hlače, 29,99 €

 

Foto: Canva, press Mango

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići