Pastelni detalji za tmurne dane

Nježni pastelni tonovi prelazak iz zime u proljeće učinit će pravom modnom poslasticom, osladite se bojama finih cupcakesa i razvedrite svoju zimsku garderobu

Vodeći modni dizajneri najavili su pastelne boje kao jedan od ključnih trendova za nadolazeće proljeće, ali poznate modne blogerice već su taj trend objeručke prihvatile i uklopile ga u svoju zimsku garderobu. Slijedite njihov primjer i razvedrite svoju tmurnu odjeću nježnim pastelnim tonovima i ne samo da ćete izgledati odlično već ćete se i osjećati tako. Donosimo vam kratki pregled pastelne ponude City Centera one u kojem ćete kao i uvijek moći uz najnovije trendove odabrati svoj omiljeni komad.

Aldo, 699 kn

Stradivarius, 149,90 kn

Graceland, Deichmann, 129 kn

Timberland, Office Shoes, 799,20 kn

Prilikom odijevanja imajte na umu da zima još traje pa nemojte pretjerati, budite umjerene te se odlučite samo za jedan slatki pastelni komad po outfitu. Primjerice, sivo odijelo i bijelu dolčevitu podignite nježnom torbicom, a tamne traperice i vojničke čizme preslatkim izvezenim džemperom u nekom od tonova nadolazeće sezone. Strogi poslovni look možete najjednostavnije ublažiti salonkama ili suknjom u sanjivoj pastelnoj nijansi.

Mango, 169,90 kn

Zara, 349,90 kn

Stradivarius, 149,90 kn

Pull&Bear, 129,90 kn

Zara, 299,90 kn

Deichmann, 199 kn

Mango, 169,90 kn

https://www.instagram.com/p/BSwjQHblOew/?taken-by=oliviapalermohttps://www.instagram.com/p/BeDt7CMDDfd/?taken-by=chiaraferragnihttps://www.instagram.com/p/Bd8TnFYDk7Y/?taken-by=chiaraferragnihttps://www.instagram.com/p/BdIfE4wFatx/?taken-by=mikutashttps://www.instagram.com/p/BbeY0pMnrZJ/?taken-by=wethepeoplestylehttps://www.instagram.com/p/BcrdqZGndJC/?taken-by=mvbhttps://www.instagram.com/p/Bb6u8A0Htnd/?taken-by=paulienriemishttps://www.instagram.com/p/BbJPrbQnC-2/?taken-by=paulienriemishttps://www.instagram.com/p/BbSP9RonKaO/?taken-by=deborabrosahttps://www.instagram.com/p/BeEF_CTHJon/?taken-by=aylin_koenig

https://www.instagram.com/p/BeDt7CMDDfd/?taken-by=chiaraferragni

https://www.instagram.com/p/Bd8TnFYDk7Y/?taken-by=chiaraferragni

https://www.instagram.com/p/BdIfE4wFatx/?taken-by=mikutas

https://www.instagram.com/p/BbeY0pMnrZJ/?taken-by=wethepeoplestyle

https://www.instagram.com/p/BcrdqZGndJC/?taken-by=mvb

https://www.instagram.com/p/Bb6u8A0Htnd/?taken-by=paulienriemis

https://www.instagram.com/p/BbJPrbQnC-2/?taken-by=paulienriemis

https://www.instagram.com/p/BbSP9RonKaO/?taken-by=deborabrosa

https://www.instagram.com/p/BeEF_CTHJon/?taken-by=aylin_koenig

Foto: Shutterstock, Instagram i press

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići