Pidžama party

Najudobniji komadi za spavanje ljeti upravo su kratke hlačice i potkošulje ili takozvane baby doll pidžame načinjene od svile, satena ili pamuka

Iako su u svojoj izvornoj verziji hlačice bile puf oblika, izrađene od svile i ukrašene čipkom, a gornji dijelovi šire forme, oni danas osim zavodljive varijante, nerijetko imaju i sportski predznak i najrazličitije printove.

Lagana pidžama raskošno je ukrašena delikatnom čipkastom teksturom, a dolazi u sofisticiranoj boji mesa.

H&M, 149,90 kn

Nešto ležerniji model ima bretelice na vezanje i kratke hlačice s vezicom, koju na krajevima upotpunjuju kićenke. Osim decentnog prugastog printa, tekstura mu je ukrašena i vezenim motivima.

New Yorker, gornji dio 79,90 kn; donji dio, 69,90 kn

Mladenačka verzija odlikuje se pamučnom teksturom i razigranim printom omiljene ljetne slastice – sladoleda.

Tezenis, 99,90 kn

Svilena baby doll pidžama prati liniju tijela i obojena je u upečatljivu petrolej plavu nijansu. Glavni ukras joj je čipka, koja osim gornjeg dijela krasi i hlačice na bočnim dijelovima.

Yamamay, gornji dio 309 kn; donji dio, 239 kn

Najsličnija klasičnoj je pidžama u nježnoj ljubičastoj boji čije su hlačice na gumu dodatno ukrašene širokim vezom na nogavicama. Gornji dio na kopčanje ima presvučene gumbe i, naravno, vez na donjem rubu.

Oysho, gornji dio, 199,90 kn; donji dio 169,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Za sofisticiran look

Torbe za plažu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići