Plavo poput neba

Svijetloplava nijansa jedna je od osnovnih boja proljeća i samim time sastavni je dio velikog dijela najnovijih kolekcija

Dakle, ako ste krenuli obnavljati garderobu i spremati se za proljeće, u svoje kombinacije svakako uvrstite ovu romantičnu nijansu. Lagani kardigan odličan je za ležerne, ali i one poslovne outfite, kada ga možete nositi preko primjerice bijele klasične košulje i širokih hlača.

Kardigan, Mango, 129,90 kn

Elegantna torba u retro stilu odličan je modni dodatak za neodoljive proljetne kombinacije.

Torba Liu Jo, Fashion&Friends, 850 kn

Jedan od favorita je i sako duge forme i naglašenih ramena. Njegove stroge linije naglašava i dvoredno kopčanje. Nosite ga uz klasične komade poput košulje, marame i hlača ili pak u neformalnoj varijanti uz traperice i potkošulju.

Sako, New Yorker, 269 kn

Minimalistički sat načinjen je u efektnom zlatno-plavom spoju te će se genijalno uklopiti u vaš novi, pastelni đir.

Ručni sat Skagen, Krona, 1130 kn

Plavi T-shirt ispranog dojma isfurajte u casual verziji uz omiljene traperice, vječne tenisice i primjerice lagani kardigan ili traper jaknu.

Majica, Zara, 99,90 kn

Neodoljiva torbica sastoji se od brojnih upečatljivih elemenata poput prošivene teksture, zlatnog lanca i kopče te krznene loptice u formi privjeska.

Torba, Aldo, 449 kn

https://www.instagram.com/p/BpP0W_OBwuz/

https://www.instagram.com/p/BsBAwCNh9nQ/

https://www.instagram.com/p/BofBHu8htMR/

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Šarm prugica

Outfiti trendseterica

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići