Počela je vladavina lana

Obožavani prirodni materijal

Svake godine iznova, neovisno o trendovima i ključnim komadima, dolaskom toplijeg vremena posežemo za lanom. Materijal je to koji nudi nenadmašnu prozračnost, udobnost i lakoću življenja na vrućini gradskog asfalta. Naravno, ništa manje poželjan nije i za vrijeme godišnjeg odmora na morskim destinacijama o kojima već neko vrijeme maštamo. Riječ je o jednom od univerzalnih materijala čija jednostavnost pristaje svakom odjevnom komadu i prkosi svakom sezonskom modnom pravilu.

Također, njegova moć leži i u sposobnosti prilagodbe vladajućim trendovima, što dizajneri i razni brendovi itekako dobro znaju iskoristiti. Stoga nas svake godine, već sredinom proljeća, iznenade nekim novim licem ove prirodne tkanine. Tako uz bezvremenske lanene krojeve poput predimenzioniranih košulja, hlača širih nogavica i zvonolikih haljina na tanke bretelice uvijek pronađemo mjesto i za pokoji novi model.

Zara, 25,95 € (195,52 kn)

Guess, Fashion&Friends, 180 € (1356,21 kn)

Ove godine klasične bijele i bež lanene komade ostavljamo za ljetne dane čija izrazito visoka temperatura i jako sunce favoriziraju svijetle tonove. U proljeće, pak, uskačemo u intenzivne boje koje lanenoj tkanini daju sasvim novo lice. Upečatljiva ljubičasta i neodoljiva ružičasta posebno se ističu u masi šarenila koje je već preplavilo trgovine.

C&A, 69,99 € (527,34 kn)

s.Oliver, 79,99 € (602,69 kn)

Jednako privlačni kao intenzivne boje su i uzorci koji lanu daju na zanimljivosti. Iako već puno puta viđene, prugice su i dalje iznimno tražene, ponajviše na košuljama. No, pri kupnji nove prugaste košulje držite se provjerene klasike bijele baze i pruga u nježnoj plavoj ili bež nijansi. Nosite li često jarke tonove, odaberite bijelu bazu s crvenim ili ružičastim prugicama. Na taj ćete način dugoročno uložiti u ljetnu garderobu jer će ove univerzalne mješavine funkcionirati baš svake godine. S druge pak strane, osjećate li se hrabro, već ovog proljeća uskočite u lanene hlače cvjetnog uzorka u stilu sedamdesetih – garantiramo da nećete proći nezamijećeno.

H&M, 29,99 € (225,96 kn)

Mango, 49,99 € (376,65 kn)

Foto: C&A i press

INSPIRIRAJTE SE

Za chic look spojite sako i suknju

Vratili su se volani

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići